Jag lever !

Som ni säkert har märkt har bloggen legat på is ett bra tag. Det är sommar och mycket som händer. Framförallt är det mycket jobb och lite datortid som ställer till det. Jag har iallafall lite nyheter att komma med. Jag ska börja plugga till hösten, jag kom nämligen in på högskolan i Malmö. Det ska faktiskt bli riktigt roligt!

På jobber flyger dagarna fram med långa dagar och trevliga arbetskamrater. Med handbollen går det framåt, knäet känns bättre och bättre för var dag som går och snart börjar det på riktigt :)

Nu under sommaren bor jag ju hos föräldrarna i Hörby då det är närmare jobbet. Jag trivs här men saknar mitt liv och mina vänner i Malmö, särskillt två billings och en Pagmert <3 Sen saknar jag livet som sambo med min älskling. Vi ses inte mycket i sommar men på måndag åker vi till Linköping och myser på hotell i tre dagar, ska bli helt underbart...

Ville bara ge en liten uppdate så att ni inte tror att jag försvunnit helt. Hade varit kul och veta vem som fortfarande läser, en kommentar hade verkligen uppskattats :)

RSS 2.0