I löparspåret...

Nu har jag varit ute och sprungit i detta underbara vårvädret. Med hög musik i öronen och vinden i håret är det riktigt härligt att få springa av sig. Jag är uppväxt med träning och sen jag var 5 år har jag tränat minst 3-4 ggr i veckan. Många frågar och undrar hur jag orkar.. Det enkla svaret är att jag mår bra av att träna, det är då jag får göra av med gammal energi och får en massa ny. Nu är handbollssäsongen slut och jag tycker faktiskt det är skönt med uppehåll från handbollen, men jag måste träna ändå, annars mår jag helt enkelt inte bra.

Träning is the shit !

wg


Vilken vecka jag har haft...

Har inte haft många lugna stunder, full fart och jag gillar det. I torsdags så stack jag in till Lund efter jobbet för att titta på damlandslaget tillsammans med Malin. Dem mötte Ungern och tyvärr förlorade dem med en ynka boll men vi hade en mysig kväll.

I fredags så gick jag tidigare ifrån jobbet då jag och Patrik skulle på en sponsorfest i Hörby. Blev mycket god mat, billig dricka och snack med massa folk man inte sett på jättelänge. Dock blev det en ganska tidig kväll då jag hade skallebank och både jag och Patrik skulle jobba tidigt dagen efter.

I lördes var det full fart på djurparken och sen på kvällen väntade jägers. Det blev förfest med i Höör och jag hade en riktigt kul kväll med dessa härliga tjejer. På jägers var det många kära återseende, alltid lika kul att träffa alla underbara :) Halv fyra var jag hemma, så det blev inte många timmars sömn innan man återigen befann sig på jobbet. 

Det var det vårfest på djurparken men den uteblev då det snöade, snö i april? what? Efter jobb väntades det iallafall påskmiddag hemma hos morfar. En mysig kväll med släkten med massor av god mat. Självklart var det jobb idag med och jag och Emelie hade fullt upp då alla skulle ha mat, men tiden gick fort och nu sitter jag äntligen i min soffa i Malmö med min underbara pojkvän.

Tänk vad mycket bra folk man har runtomkring
sig som förgyller dagarna.
Bjuder på bilder från i lördes.
Puss&Kram


ni

mki

m

ni


RSS 2.0