Årets slut...

Har verkligen varit två slappa dagar på jobbet. Igår var det jag, Laila och tre barn. Vi kollade film, åt, gick en runda och sen var dagen slut. Idag blev det fyra barn och vi bestämde oss för att åka till Höör för att bada. Så jag och ungarna härjade runt i bassängerna. Barn är sjukt härliga, dem är så spontana, har i stort sett skrattat hela dagen, underbart :)

Men nu ligger jag i mjukis, mina tjocka virkade strumpor med en filt om mig. Är riktigt frusen, hoppas jag inte ska bli sjuk nu när man ska vara ledig igen. Imorgon är det ju nyårsafton och den ska firas med Patrik, Tulle och Cissi. Vi ska till dem och käka middag och sen får vi se vad som händer, om vi stannar där eller drar ut.

Helt sjukt att detta året är slut, det är utan tvekan det mest händelserika året i mitt liv:

- Jag tog studenten, roligaste veckan i mitt liv. Vill göra om det hundra gånger till.
- Jag har varit på bal, har aldrig kännt mig så vacker i hela mitt liv.
- Jag var i Bulgarien med Malin, en helt galen vecka :)
- Jag fick mitt första riktiga jobb, där jag trivs jättebra.
- Jag flyttade hemifrån, lever nu med människan jag älskar <3
- Jag lämnade Hörby, begav mig till Malmö, vilket jag inte ångrar en sekund. 
- Jag bytade handbollsklubb, från Lågan till Dalhem vilket blev väldigt lyckat.
- Jag fick åka ambulans för första gången, men blev snabbt bra igen.
- Jag har träffat massa nya människor, fått underbara nya vänner <3
- Jag upplevde massa med mina 94e-flickor, var blandannat på en galen vecka i Partille. Men var tyvärr tvungen att lämna dem när jag flyttade. Saknar dem sjukt mycket.


...Och mycket, mycket mer, det är helt galet vad man hinner med på ett år.
Men jag är redo för ett nytt fräsch 2009 :)
Denna bilden beskriver detta året bra:
Lycka, Frihet & Kärlek


 

...

La Familia !

Mamma och Pappa kom på besök idag, alltid mysigt. Vi tog det mest lugnt, stack ner på Mobilia igen för att köpa mig jeansen jag hade spanat in, dem var verkligen skitsnygga. När jag gick där och tittade hittade jag ett par till som satt hur bra som hellst och jag var verkligen i behov av nya jeans så det fick bli två par. Hittade även en guldig klocka som jag letat efter en längre tid, som jag kan ha till mina andra guldsmycken. Åkte hem sjukt nöjd med mina inköp :)

När vi kom hem spelade vi lite kort och sen hjälptes vi åt att laga mat. Det blev som jag skrev tidigare Fajitas, vilket blev mycket populärt. Nu ligger jag och Patrik som två degklumpar i soffan, helt utslagna. Jag vill se den nya Arn filmen som jag laddat ner, men Patrik verkar inte sugen. Får väl se den själv då !

Bye Bye !

av

Mysdag

Dagen igår var riktigt mysig, Madde kom och förgyllde dagen. Gick en runda på Mobilia, men det ända jag handlade var mat. När jag kom hem sen så lagade jag mexikanska biffar med ris och paprikasås, riktigt gott. Det är faktiskt riktigt roligt att laga nya maträtter och exprimentera lite. Ikväll blir det nog Fajitas, en ny favorit faktiskt.

Idag är jag ensam hemma, Patrik jobbar och det kan faktiskt vara riktigt skönt med lite ensamtid. Har ätit en god frukost med fullkornsbröd, kokt ägg och såklart te, mums. Får se vad som händer idag, har ett par nya filmer på datorn jag är nyfiken på, det blir nog en riktig mysdag helt enkelt. Imorgon och på tisdag är det jobb igen, men jag jobbar tillsammans med Laila, så det ska bli kul, kan hitta på massa extra nu när vi inte är så mycket barn.

Har förresten ändrat bloggens outfit, så vad tycker ni? Har kommit på knepen nu så det går av bara farten. Ombyte förnöjer säger dem ju och jag måste medge att jag håller med :)

PUSS !


Lördag

Oj vad tiden springer iväg och detta års julfirande är över. Fick en massa fina saker av tomten i år faktiskt, fick en massa saker till hemmet, pengar, presentkort och av Patrik fick jag den nya i-pod nanon i rosa, hur snygg som hellst. Dessutom kan man se film på den vilket är hur bra som hellst när man pendlar, så jag är helnöjd.

På juldagen var det ju givetvis dags för juljägers. Verkligen jäteekul att få träffa folket igen. Stället var överfullt med kända ansikten, sprang även på Per i Bonde söker fru, vi dansade lite med honom, haha. Vaknade upp dagen efter och mådde som jag förtjänade, följde ändå med familjen på årets mellandagsrea i Malmö. Hittade en del fynd, blandannat en superfinklänning som jag nog är ensam om, i like ! Efter fyra dagar i Hörby var det sjukt skönt att komma hem igen. Öppnade dörren och hela lägenheten var kaos, Patrik och hans kompis hade röjt upp och ner på hela stället. Satte igång och städade, efter två timmar var det skinande rent och snyggt igen. När Patrik kom hem köpte vi kinamat och slängde ss framför tvn och bara myste, härligt.

Just nu sitter jag och klöddar med min i-pod och försöker få in rätt låtar och filmer, inte helt lätt men skam den som ger sig. Väntar även på Madde som ska dyka upp vilken minut som hellst. Har inte träffats på jättelänge så ska bli superkul. Vi får se vad vi hittar på, kanske sticker ner en runda på Mobilia och slåss lite ;)

Ha det fint !

fvse vfvar

dan före dan före dopparedan !


När jag vaknade upp imorse var det tomt i sängen, ingen Patrik att krypa upp till. Slog på tvn en stund och kikade på gamla repriser av Top Model, nice! En stund senare kom Patrik hem efter att ha jobbat tre timmar. Vi åt en god frukost tillammans, eller jag åt min havregröt och han åt pasta och kyckling, haha. Efter det åkte Patrik igen så det var dags för fotbollsträning hela dagen.

Jag tog mig i kragen, packade mina saker och begav mig till hemorten Hörby. Väl hemma har jag bara kopplat av, ätit mat, varit nere i byn med mamma, spelat kort och bara myst med familjen. Imorgon är det lillejulafton och jag har inte förstått det än. Har liksom inte fått den här julkänslan. Kan man någonsin få den känslan man hade som barn? Jag tvivlar men julen är ändå den mysigaste tiden på året enligt mig. Imorgon åker vi nog ut någonstans och sen på kvällen kommer morfar, Tomas och Patrik hit och då är det myskväll med spel och god mat som gäller.

Var och köpte golv till lägenheten igår. Har fått det av Patriks föräldrar i julklapp, så det blir nytt golv i hallen och köke. Jag tror det kommer bli ett riktigt lyft för lägenheten. Tur är ju även att man har världens snällaste pappa som ställer upp och lägger golvet, great !


Julstämning

Tivoli i Köpenhamn är verkligen helt underbart såhär i juletid. Vi gick runt i parken och mös bland tomtar, julmarknad och i doften av brända mandlar. Äntligen fick man lite julkänsla såhär några dagar innan julafton. Tackar Linda för en mysig kväll, fick även oss ett gott skratt på tåget hem då vi hade två fulla killar som underhöll oss hela vägen till Malmö.

Idag åkte Patrik och jobbade och jag drog mig ner mot stan, hittade ett par klappar till. Det fylldes på med mer och mer folk och vid halv två tiden tog jag tåget till Eslöv. Mamma och Pappa hämtade upp mig på stationen och så körde vi och tittade på Team Eslöv mot Skuru. Har ju inte sett Malin spela på jättelänge så tyckte det var dags. Det blev en spännande match tillslut och Eslöv vann med två bollar.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och har nu gjort mig iordning för kvällen. Patrik kommer snart från jobbet och då bär det av till Patriks föräldrar där det firas lite tidig jul. Ska bli mysigt :)

vd  fvafs  dvq

Torsdag..

Haft en riktigt mysig torsdagkväll. Igår var nämligen den sista träningen innan vårt lilla uppehåll, ja den gemensamma träningen då förståss. Patrik hämtade mig på stationen så körde vi och handlade, blev en riktig snabbisrunda då vi båda var jättehungriga. Det blev en av mina favoriträtter, nämligen Bergkvist Special, riktigt gott. Det är köttfärs kryddad med surry och ett chilitäcke över, serveras med ris, rekomenderas varmt. Nu sitter vi klistade framför tvn då det är final i Hells Kitchen, jag hejjar på Christina.

Imorgon är det sista sagen på jobbet innan all julledighet, ska bli grymt skönt att få ett litet lov. Det ska firas direkt efter jobbet då jag och Linda åker in till Tivoli i Köpenhamn för att mysa i julstämningen. Ser verkligen fram emot det, ska bli extra kul att träffa Linda som jag inte träffat på hur länge som hellst. En bandomsvän som alltid finns där för en :)

fe

En vecka kvar..

Helt sjukt vad tiden går och om en vecka är det årets mysigaste dag, Julafton. På lördag blir det lite försmak då vi ska fira julen hemma hos Patriks föräldrar. Idag tog jag med mig datorn på tåget påväg till jobbet. Sjukt skönt och tiden gick hur fort som hellst.

Någon mer än jag som läser Blondinbellas blogg? Vet inte varför egentligen, har aldrig gillat henne. Men efter att ha sett hennes nya Tv-dagbok som går på tv400 blir man ju bara full i skratt. Hon måste vara Sveriges mest blåsta tjej. Hur hon kan ha eget företag och snart vara ekonomiskt oberoende efter att ha bloggat är för mig svårt att förstå. Men men kanske bara är jag, haha.

Nä nu ska jag klä på mig ordentligt och sen så ska jag cykla ner till träningen. Har sen träningstid idag så är inte hemma förens vid tiotiden. Lite smådrygt för sen tar det flera timmar innan man har varvat ner och kan somna. men vad gör man inte för den där handbollen?

Fiskgratäng...

Kom hem från jobbet och slängde in en såndär färdig fiskgratäng i ugnen. Sprang runt och plockade undan lite här hemma och fixade. Jag åt den goda fiskgratängen och stack ner till träningen. Det var rolig träning, spelade typ hela tiden. Tyvärr åt jag om min fiskgratäng under halva träningen, mums. Inte alls bra att äta så tätt innan träningen, men vad gör man? Jag kan ju inte äta halv tio på kvällen? i-landsproblem, jag har det verkligen inte det lätt!

feqw

Har börjat att planera nyår nu. Vet inte riktigt vad som händer. Har blivit uppbjudna till vår huvudstad Sthlm för att fira med Emma och Andreas. Det hade varit riktigt kul. Att ta ett par dagar med Patrik där, bo på hotell och göra det till en liten minisemester och träffa massa nytt folk. Jag hoppas det går att lösa :)

Helgen som gått

Har haft en riktig myshelg i Hörby. I fredags åkte vi till Emma K och Affe, det bjöds på god mat, trevligt sällskap och spel. Det blev blandannat pictionary och lika par leka bäst. Det blev en mycket lyckad kväll. Vi gick hem till mina föräldrar och sov där. Vi vaknade upp och åt en mysig frukost med mamma, pappa och morfar, Vi bakade våra speciella pepparkakor under förmiddagen och bestämde oss sedan för att köra till Sövesborg. Där spelade nämligen mina gamla flickor steg 3 i SM. Alltid lika kul att träffa dem, hade köpt varsin chokladtomte till dem och det var uppskattat, jag saknar dem!

På kvällen vandrade vi ner till Valentino för att äta gos mat tillsammans med Emma A och Andreas. Det blev planka för min del och det är så fruktansvärt gott, mums. Hur kul som hellst att träffa Emmas nya kärlek som var grymt bra, kvällen flöt på och fortsatte hemma hos Emma. Satt pch snackade, drack lite vin och hade det allmänt trevligt. Sen åkte Alias fram och detta ordförklaringsspel slår aldrig fel, grymt kul :) Traskade hem till hotell Ystadsvägen än en gång...

Imorse var både jag och Patrik ganska slitna och låg kvar lite extra i sängen. Idag blev det lite firande av min mormor, lite handbollstittande på lågan och sen for vi hem till vårt Malmö igen. Vi stack inom stan och fixade mat, körde hem och slängde oss på soffan och vi ligger kvari samma läge fortfarande. Väntar på att wallanderfilmen ska börja, tror faktiskt inte att jag har sett denna filmen nämligen.

Haft en underbarhelg med underbara människor. Tack Patrik för att du är den bästa människan som finns, vad hade jag gjort utan dig? Finns alltid där för mig och står ut med mig i alla lägen. Han är min själsfrände och jag hoppas han alltid kommer vara i mitt liv <3

vfedw
Underbara flickor 94..

dwvw
Jag och Emmy hade vårt vanliga fotokrig..

vdevbw
Kärleken i mitt liv <3

Onsdag

Har för det första fått mitt vikariat förlängt ända till den 30 Juni. Känns grymt bra, kul att man är uppskattad och jag trivs verkligen med personalen och barnen. Har verkligen funderat på vad jag vill göra framöver och har bestämt mig för att söka in till Malmö högskola  och lärarutbildningen till hösten. Det känns verkligen helt rätt för mig, vill göra med dem yngre barnen, dem är underbara. Dessutom har jag fått veta att Emma ska söka in till samma utbildning så vi kanske blir klasskamrater igen, hur kul som hellst! Jag ser verkligen fram emot högskolan och få träffa massa nya människor. Får hoppas man kommer in bara ;)

Har ni tänkt på hur dagarna och veckorna flyger fram? Så är det iallafall för mig, jag hänger inte riktigt med. Om 14 dagar är det julafton, det var ju precis sommar? Ska iallafall bli mysigt att vara ledig lite och umgås med familjen. Jag älskar julen, tycker den är otroligt mysig.

Helgen ser ut att bli väldigt lyckad den med. Har redan härliga planer, ska träffa både gammalt och lite nytt folk så ska bli kul. Ska till Hörby också en sväng, ni får höra mer sen :)

Tack och Godnatt!


Mamma Mia

Har inte skrivit på ett tag och det har sina förklaringar. Det har gått i ett och jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner med datorn. Igår var Tulle och Cissi här och käkade. Det var Patrik som stod för maten och det blev fläskfilé, hur gått som hellst! Efter maten tog vi taxi ner till Malmö Arena och det var äntligen dags för den efterlängtade Mamma Mia musikalen. För det första så vara Malmö Arena riktigt fin och fräsch och för det andra var musikalen något enormt bra. Efter Musikalen hade dem en liten koncert med alla låtarna igen, grym stämning, var helt mållös. Så tackar för en helt underbar kväll med trevligt sällskap.

Idag mötte jag upp familjen på Burlöv Center, vi gick och julshoppade lite och fikade. Jag hittade äntligen min svarta kjol jag varit ute efter, lite nytt smink och en julklapp till Patrik. Efter det åkte vi till Morfar där det vankade supergod söndagsmiddag och hans mat är helt underbart god. Fick dessutom lite kvalitetstid med min kära syster, som jag verkligen saknar så det var skönt.

När jag kom hem så satte jag igång och slog in mina julklappar. Dem blev grymt fina och jag är nöjd, är nästan helt färdig med julshoppingen, Gött. Nu eingde Patrik och sa att han var påväg hem från sin lilla fotbollsresa i Danmark och jag ska gå och göra lite mat till honom.


...  wqf

                                                   


Måndag

Dagen har rullat på som en helt vanlig måndag. Sov till tio, såg på lite greys till frukosten, åkte till jobbet, arbetade, åkte hem, lagade mat, tränade, duschade och nu sitter jag här i vår underbart sköna soffa med mitt te framför Boston Tea Party.

Barnen var extremt stimmiga idag eller så var jag extremt känslig. Jag kände mig iallafall som en gnällig kärring idag, inget bra tecken. Var ju med dem små barnen idag 6-7 åringarna. Dem sprang runt, skrek, kastade saker, bråkade och var allmänt jobbiga. Imorgon ska jag iallafall vara med dem lite äldre och det kommer bli en betydligt lugnare dag. Dessutom jobbar jag tillsammans med Laila och Therese som är sjukt trevliga båda två, ser jag fram emot.

Är förresten ensam hemma ikväll, riktigt tråkigt faktiskt. Patrik skulle till Tulle och titta på Liverpool. Men samtidigt rätt skönt att sitta här med mitt tee, mina pepparkakor och datorn och tvn helt för mig själv. I like !


RSS 2.0