ARG

Nån jävel har snott min spygröna fina cykel.
Kommer ihåg att jag fick den i 10 års present .
Den har därmed hängt med mig ett tag.

Är bara så jävla förbannad för tillfället !

feg

Lördag

Det var fredag igår och då var mamma och pappa här och hälsade på. Vi åt god kycklingsallad med vitlöksbröd och mös sedan i soffan till "så ska det låta" och sen sista delen av finalen i "let´s dance". Det var en mysig och skön kväll :)

Imorse närr jag vaknade låg mina kära Malin på soffan. Patrik hade hämtat henne på en fest här i Malmö. Vi åt en mysig frukost innan vi begav oss ner till Entré för en shoppingtur. Jag försökte hålla mig i skinnet men fick med mig en söt klänning hem. Malin hittade massa fint, blandannat ett par skor vilket jag med är i behov av, jakten fortsätter. Vi åt en god mat och hann prata av oss en hel del. En superhärlig dag med en av mina bästa vänner.

När jag kom hem satte jag igång och storsädade. Plockade undan, tvättade, dammade, damsugade och torkade alla golven. Det blev riktigt fint här hemma och det är så skönt när det är gjort. När Patrik kom hem åt vi hemmagjorda färsbiffar med massa grönsaker, grymt gott :)

Nu sitter vi och myser i soffan och tittar på SverigePortugal.Än så länge är det mållöst men jag håller tummarna. Imorgon ska jag nog till Hörby och försöka hitta en bra bil. Sen vet jag inte om det blir handboll i Eslöv (Malin som spelar) eller det blir nått annat kul. Den som lever får se hellt enkelt !


Bjuder på en bild från i sommras då jag och Malin var i Bulgarien :)

tw


Torsdag

Tiden rullar iväg mellan gångerna jag hinner skriva och det har faktiskt hänt en del sen sist. Jag har fått nytt jobb! Eller nytt och nytt det är på djurparken där jag jobbat två sommrar i rad men i år blir det som arbetsledare och det ska faktiskt bli riktigt kul. Jag börjar antagligen redan i maj, enda problemet blir hur jag ska lösa det med pendlingen. Borde skaffa mig en liten bil, får kolla upp det :)

Idag så hade Patrik och Tulle lagat mat. Det blev ugnsbakad falukorv och mos, men eftersom jag inte tycker om det fick jag köttbullar, potatis och brunsås vilket var riktigt gott. Sen kom Pagge också ikväll och hälsade på, så vi har myst här i vår soffa allihopa. En skön och slapp torsdagkväll alltså.

Igår var det ju våffeldagen och vi gräddade våfflor i massor här hemma. Vi införskaffade oss ett nytt och fint våffeljärn. Våfflor är verkligen underskattat, det är ju hur gott som helst. Med lite grädde och hallon på toppen, mums!

Har även börjat planera upp helgen. Nu när handbollssäsongen är över får man ju mycket mer tid över på helgerna. Så får äntligen mer tid åt att träffa mina underbara vänner. Nä nu har Patrik somnat här i soffan som vanligt, han snarkar jättemycket så får nog dra in honom i sovrummet snart...

Sov gott !

cb

Helgen


Igår tillbringade jag dagen i Hörby. Det var stomatch i lågehallarna då Lågans herrar skulle kriga om en direktplats till div 1. Det var fullsatt på läktarna och det kändes som om hela hörby var där. Blev en spännande match och killarna klarade det och tog steget upp. Hörby har nu för första gången ett lag i näst högsta serien, helt sinnes !

Efter matchen åkte jag, Patrik och Emma hem till Frida och Anders. Det blev god mat och massa snack och skratt. Särskilt rolgt att få träffa Emma som jag inte träffa på så länge. Hon gör mig glad och jag mår bra i hennes sällskap. Måste ta mig i kragen och åka upp till Sthlm snart... Älskar sånna kvällen när man myser och umgås med härliga människor, får vi fixa snart igen.

Patrik har tappat rösten. Han är helt förstörd, han som pratar i ett hela tiden får nu inte fram ett dugg. Han tycker synd om sig själv. Tänk er själv en stum försäljare hehe. Men jag måste medge att jag tycker han är grymt söt <3

Vaknade upp i Hörby imorse på mitt gamla rum. Det blev god, mysig frukost tillsammans med familjen, där vi bestämde att vi skulle åka in till nyöppnade Entre´i Malmö. Sagt och gjort satt vi oss i bilen och tillbringade eftermiddagen där. Jag som inte hade så mycket pengar hittade såklart en himla massa kläder. Har inte shoppat på jättelänge och jag bara älskar alla nya vårkläder som kommit in. Med presentkort, öppningserbjudande och lite sponsring av mina kära föräldrar kom jag ändå hem med en hel del.

w


Slitna lite kortare baggiejeans, Aprikosfärgad kjol från Gina, Randig tröja, Jeansshorts, Kort jeansjacka från MQ, Blommig skjorta från Vero Moda, Solbrillor, Mascara, Läppglans, Örhängen


Torsdag

Nu har jag gjort det... Jag har sökt in till Malmö Högskola. Har sökt Barndoms- och ungdomsvetenskap och det känns helt rätt. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag kommer in och sen blir jag återigen student för några år framöver. Men jag ser faktiskt fram emot det, är ju lika bra att göra det när man vet vad man vill. Kommer ju dessutom att träffa massa nya människor och jag slipper pendla eftersom det ligger här i Malmö. Känns iallafall som en stor lättnad att det verkligen är gjort nu, var nere på infoteket innan idag för att förhöra mig om att jag verkligen valt rätt. Nu väntar spänningen tills antagningsbeskedet kommer :)

Det var en jobbig dag på jobbet. Människor kan vara så elaka mot varanndra och det vet vi om men när det sen kryper ner till 6-åringar skrämmer det mig. Att små barn medvetet kan vara så elaka mot andra barn gör mig så ledsen. Vart är världen på väg? Vad kan vi göra för att hindra detta? Måste man trycka ner andra för att själv må bra?

Handbollssäsongen är även slut för denna gång. Blev ingen sista match i Växsjö utan den blev inställd efter en massaklödd, lite tråkigt. Nu har vi uppehåll en vecka och sen är det träning april ut. En månads välförtjänt vila och sen drar den tuffa sommarträningen igång, men den ger verkligen och det är skönt. Så får vi hoppas på en ny bra säsong till nästa år, har ju haft lite otur i år. Vi tappade en del spelare och några skador gjorde att vi blev lite skakiga. Vi spelade ju jämt med topplagen och slutar förhoppningsvis 4a i tabellen vilket är helt okej efter omständigheterna.

Nu har jag tjatat färdigt och Patrik kommer snart hem från sitt möte. Det blir lite mys i soffan och sen blir det sängen.
Ha det fint och njut av att våren är påväg :)

sdv

Onsdag

Det är onsdag, det är underbart väder ute och jag har precis ätit nybakade scones med min underbara pojkvän. Visst låter det underbart? Ska snart ta tåget in till jobb. Det är studiedag för barnen idag, vii ska till skogen och äta pizzabullar. Det kommer nog bli hur mysigt som hellst. Ikväll är det träning får se hur mycket jag kan vara med, mitt knä är inte som det borde...

Har iallafall gjort upp lite planer inför helgen och det ser grymt bra ut. Ska träffa Emma som jag inte träffat på flera månader. Som jag har saknat den tjejen, en av mina närmaste vänner som flyttat till Sthlm för kärleken. Unnar henne verkligen det men det är tomt här hemma utan henne. Nu ska hon komma ner och det ska bli så kul att träffas :) Sen blir det lite handboll och middag med andra vänner som jag inte heller sett på ett tag. Blir nog en träff med familjen när jag är i Hörby också, underbart !

Shit vad positiv och glad jag är idag. Våren, kärleken, familjen och mina vänner får mig att må så bra :)

bs


Helgen

Vilken helg det har varit och jag har fortfarande inte återhämtat mig. I fredes vad Jojjo här och myste, hon var nyss hemkommen från Österrike och hade massor att berätta om äventyret nere hos våra Billings. Våra underbara tvillingar kommer snart hem och jag saknar dem enormt mycket.

I lördes var jag och Jojjo nere och gjorde stan. Vi var på jakt efter den perfekta outfiten inför kvällen. Det var nämligen dags för årets stora maskeradfest som hölls på Kockums Fritid. Kvällen blev riktigt lyckad, 200 personer, god mat, meldifestovalen på storskärm, bra musik, 20 kronors drinkar och härliga människor.

Igår mådde jag precis som jag förtjänade, alltså riktigt skit. Längesen jag var så bakfull och Patrik bara skrattade åt mig ;) Mamma, Pappa och Morfar var iallafall här och hälsade på en stund vilket alltid är mysigt. Sen när Patrik kom hem blev det pizza satt fint just då.

Nu har jag precis lagat mat, det blev köttfärssås och spaghetti vilket alltid är gott. Snart ska jag vandra ner till hallen för att genomföra kvällen träningspass. ska faktiskt bli skönt att få röra sig efter denna helgen. Hoppas bara att knäet håller :)

Bjuder på en massa bilder från maskeraden !


sf
bzfs
fgn
fb
byu
fgn
sf
dg
dgn
eth
g
fb
bvg
etgn
sfabeab

Tisdag

Har varken hunnit eller orkat skriva i bloggen på ett tag. Har varit fullt upp ett par dagar nu men det är kul det med. Just nu sitter jag utslagen i soffan och tittar på Mästarnas mästare, riktigt bra faktiskt. Är verkligen helt i både kropp och knopp. När jag kom hem från jobbet så råstädade jag hela köket, la in och fixade med tvätten och lagade mat både till idag och imorgon. Nu blir det bara mys i soffan, blir dock ensamt då Patrik ska ner till stan och kolla på fotboll med sina kompisar.

Har även börjar läsa "När livet stannar" som är skriven av Malin Sävstam. Den är så otroligt bra och handlar om en mamma som förlorade två av sina tre barn, sin man och tre nära vänner i tsunamin i Thailand. Hon skriver så bra och om sorgen och kaoset som uppstod. Ska erkänna att jag gråter varje gång jag läser den men jag älskar böcker som berör. Jag rekomenderar den verkligen, läs den !

nwvij

Torsdag

Igår satt jag och klickade runt på Youtube och hittade detta klippet. Slutade med att jag satt och sjöng med och jag kunde verkligen alla texterna. Det blev en riktig nostalgitripp bland underbara disneylåtar :D



Onsdag

Igår drog jag med mig syrran på bio. Det blev såklart "Män som hatar kvinnor", jag har läst alla böckerna och älskar dem. Mötte upp henne i Lund efter jobbet och käkade inna bion började. Den var verkligen så bra som alla säger, den var grym! En mysig tisdagkväll med systeryster...

Vaknade till halv sju imorse av att Patrik kom in i sovrummet med kläder och allt. Han hade somnat på soffan på kvällen och vaknade på morgon av tvn haha, han är för söt. Sen kunde vi ligga och halvsova fram till elva innan det var dags att stiga upp. Har även varit träning ikväll, en rolig sådan med inviduell teknik, finter och sånt skoj. Sen blev det mycket spel, tre mot tre vilket är grymt jobbigt. Patrik fick hoppa in och stå i mål då vi bara hade en målvakt idag, han var katastof :)

Just nu sitter jag i soffan och tittar på fotboll med Patrik och Tulle. Dem dricker massa öl då dem båda är lediga imorgon. Sen ringde Pagge också idag, vi ska på stor maskeradfest den 14 mars. Det är en från Dalhem som fixar och det ska dit grymt mycket folk så det lär bli riktigt skoj. Vi har kommit på vad vi ska klä ut oss till nu, vi kommer vara grymt snygga :D


GODKVÄLL

vfda

Måndag

Dagen har varit lång och det har varit mycket barn. Upp emot 50 barn på så lite utrymme är ju inte det optimala precis men det är förändring på gång. När jag kom hem mådde jag riktigt dåligt, fick jätteont i huvudet, frös och kände mig allmänt kass. Jag hoppade in och tog en varm dusch, tog alvedon och hoppade i myskläderna. Blev ingen träning utan kröp upp i soffan och tittade på kvällens stora match, pratar såklart om H43-Lugi. Det blev en ganska odramatisk tillställning och H43 stod som segrare. Nu har Patrik kommit hem, vi har ätit god match och nu är det glass med varma bär till efterrätt, riktigt gott. Är det inte skönt med lite sån vardagslyx ibland?

Läste förresten om att dem nu hittat en rosa bebisdelfin. Den är nog det sötaste jag sett. Dem tror att det är någon form av albino till följd av inavel. Men den är helt klart min favorit, är han inte oemotståndlig? Den får iallafall avsluta kvällen inlägg :)


bgwrt

Söndag

Igår var det som sagt match mot Vinslöv och det blev vinst med 33-17. Att dessutom alla i vårt lag gjorde mål och glädjen var på topp gjorde matchen ännu roligare. När jag kom hem sen så var det dags att fixa mat. Det blev bakad potatis med massor av grönsaker och såser, grymt gott. Vi satt och myste till melodifestivalen och konstaterade att låtarna inte var något vidare bra. Jag somnade som vanligt i patriks knä, vilket alltid är lika mysigt :)

Idag står det också handboll på schemat. Ska hjälpa Frida att hålla i en skånelagsträning för pojkar födda 1995. Vi ska vara i Flyinge och ha hand om ca 60 pojkar. Det ska faktiskt bli kul att hoppa i tränarrocken igen. Håller just nu på att göra en maffig sallad jag kan ta med mig.

Ha en underbar dag !

RSS 2.0