Galet !

Jag vet verkligen inte var all tid tar vägen. Förra helgen var en av dem bästa på länge. Tog ledigt från jobb så att jag skulle kunna umgås med min underbara vän Emma. Hon var nämligen nere från Sthlm för att hälsa på och festa loss. Det blev Minnas student på fredag, riktigt trevligt. I lördes hade Emelie o co 20 årsfest. Det blev en helt galen kväll med massa härliga människor. I söndes var det bakisdag för hela slanten med Emma, Emelie och Linn, tre tjejer som man bara älskar att vara med. Emma har tyvärr åkt upp sina 60 mil igen, riktigt tungt faktiskt. Men kan man älska nån på avstånd? Japp för det kan man !  imorgon är det fredag igen, GALET !

Det är ju dessutom midsommarafton. Det bjuds på knytkalas i palatset i Hörby. Linnea, Johannis och Joanna kommer på besök och kvällen kan inte bli annat än lyckad med det sällskapet.

Igår var jag en runda i Malmö, var nere på träningen och för att träffa Patrik. Har saknat honom riktigt mycket och vår kväll igår var den mysigaste och finaste på mycket länge. Med honom kan jag bara ligga och prata i timmar. Han förstår, han ser och han vet. Jag kan knappt förstå hur lyckligt lottad jag är just nu. Sa det till morfar när vi pratade innan. Jag har en mysig familj, underbar pojkvän och galet fina vänner. Utan er är jag ingenting, Tack <3


Är helt slut efter veckans jobb så ska nog snart hoppa i bingen för imorgon är det fredag igen, GALET !

fsbgeth

Fredag

Dagarna efetr operationen har varit bra och lugna. Har träffat lite vänner och varit nere på träningarna och tittat. känns sjukt tungt att inte kunna vara med. Men jag har gett mig tusan på att om en vecka ska jag vara med, envis som jag är. Igår var jag och Patrik nere på Entré och gick en runda. Hittade en tröja till helgen och några presenter.

Idag ska jag köra till Hörby för att ikväll möta upp Emelie och saknade Emma för att åka till Minna och fira hennes student. Det blir nog en riktigt rolig kväll. Imorgon är det dags för Emelies 20 års fest vilket nog också blir en höjdare. Ska bli extra kul att träffa Emma i helgen, som jag saknat henne.

Nä nu ska jag fortsätta spela The Sims 3. Jag fick det av Patrik i Krya På Dig present så att toden skulle gå lite fortare. Jag älskar det spelet och kan sitta i timmar ;)


dv

Tisdag

Operationen igår gick hur bra som hellst. Jag sövdes ner och vaknade några timmar senare med syrgas i näsan och söta sjuksköterskor som tog hand om mig. Efter att jag hade ätit fick jag åka hem. Patrik var jättesöt och var med mig på sjukhuset hela tiden. Tack till alla er som hörde av er igår, betydde jättemycket !

Jag har redan slängt kryckorna och mår oförskämt bra. Ligger hemma i soffan och tittar på dem nya avsnitten av Svensson Svensson. Om nån timme kommer Emelie hit, vi blir upphämtade av Billings innan det är dags för träning. Efter det ska Emelie sova här och imorgon kommer Joanna och hennes hund och underhåller mig, i like :)

NR

Vänner

Vart tar helgen vägen? Nu sitter man här och det är redan söndagkväll.I fredes var det student i Malmö som firades med några i laget. Igår efter jobbet åkte jag och Patrik till Frida på examensmiddag. Trevligt folk man inte träffat på ett tag och god mat, mysig kväll helt enkelt. Idag har det varit en sjukt slapp dag på djurparken och mina underbara tjejer kom och förgyllde den. För er som inte direkt förstår vilka tjejer det är så va de Joanna, Marie, Martina, Mia och Linda. Jag och Linnea tog lite ledigt och satt och skrattade tillsammans med dem i inneserveringen hur länge som hellst. Joanna stannade kvar tills jag slutat och sen körde vi till Malmö och direkt hem till Billings. Där blev vi plötsligt jättehungriga och bestämde oss för hämtmat, det blev grillspett med klyftpotatis och tsatziki, mums. Vi kollade på Mr och Mrs Smith och bara chillade i soffan. Dessa tjejer får mig att skratta oavbrutet och jag trivs som fisken i vattnet.
Vänner för livet helt enkelt :)


Nu ska jag snart krypa ner i min säng brevid Patrik , mys. Imorgonbitti bär det iväg till sjukhuset för operation.
Jag är fruktansvärt nervös och vill bara få det hela överstökat.
Så håll tummarna för mig !

SOV GOTT !

Fredag

Nu är den här, den berömda studentveckan. Jag kan inte fatta att det redan har gått ett helt år. Man har tappat kontakten med många, men dem man vill ha kontakt med umgås man ju fotfarande med. Vi var iallafall på Lauras student i tisdags, sen hade Malin, Linda och Karro sina firanden igår och det var hur trevigt som hellst. Ikväll är det en tjej i laget som har sin studentfest och efter det snackades det om lilla torg med några tjejer från laget, låter inte helt fel.

Nu ska jag snart ringa sjukhuset. På måndag är det dags för min operation och jag måste erkänna att jag börjar bli riktigt nervös. Det här med att sövas ner tycker jag är lite läskigt... Sen ska jag göra mig iordning och åka ner och luncha lite med Joanna, niice !

Jag har skaffat ny mobil och jag älskar den. Det är en Samsung Ultra Touch och den är riktigt bra. Dessutom innehåller den en grym kamera så jag bjuder på lite bilder som jag hittade på mobilen idag!


bd
Joanna min vän :)


 

fdb
Min älskling kör bil

df
Cornelia, Karro och Emma
 nht


G

Min mobil :)

RSS 2.0