Göteborgstripp

Godmorgon mina vänner.

Nu ska jag försöka ta tag i det här med bloggandet igen, nu när jag börjar komma in i dem vanliga rutinerna igen. Har haft en mysig morgon med Patrik, han kan vara världens sötaste ibland. Ikväll bär det av till Göteborg och kortedala Cup med handbollslaget. Ska bli riktigt roligt att komma iväg och spela lite, ser jag fram emot. Dessutom ska Patrik också till Göteborg och festa med sina vänner så kanske ser lite av honom också i helgen...

Idag ska jag även få mit schema och gruppindelning i skolan. Är helt nervös och vet inte riktigt varför det kommer ju gå jättebra. Pratade med Cornelia också igår, jag hoppas få träffa henne nu innan hon åker till Frankrike. Men nu ska jag packa och göra mig iordning.

Ha det gott :)

Det sjukaste på länge...

Härmodagen satte jag vid frukostbordet i Hörby. Åt en god macka och bläddrade som vanligt igenom sporten. Jag såg en artikel om H65 och läste den när jag höll på att sätta mackan i halsen. Mitt i artikeln står det att jag nu är klar för H65. Jag tänkte att jag måste läst fel och läste om samma rader säkert 10 gånger innan jag insåg att jag läst rätt. Jag spelar i Dalhem och har absolut inga planer på att byta klubb. Förstår verkligen inte var den här Michael Lindholm har fått detta ifrån? Får en journalist skriva vad dem vill? Fick ju en hel del sms den dagen iallafall ;) Hittade artikeln på internet och kopierade in den här nedan... /Pernilla

Tränaren Birthe "Buttan" Hansson hade all anledning att vara nöjd med den gångna helgens spel i Sävsjö där H65 vann samtliga fyra matcher.Foto: Eje Berndtsson/arkiv


2009-08-12 22:44 HANDBOLL
Flera av de blivande seriekonkurrenterna sattes på plats när H65 Höörs damlag inledde träningsmatchandet med att vinna helgens turnering i Sävsjö.

Efter att ha besegrat de andra division 1-klubbarna KvIK Sport (18-15), Partille (34-23), GT76 (31-26) och Sävsjö (24-22) var tränaren Birthe "Buttan" Hansson på ett strålande humör.
- Det är mycket bra resultat för vår del och verkligen långt över förväntan. Och alla utom GT76 har vi i vår egen serie, säger Birthe Hansson.
Men träningsmatcher är träningsmatcher och därmed ville Buttan inte dra några allt för stora växlar
- Inte mer än att det är bra för självförtroendet, menar Birthe.
- Vi hade i varje fall kommit långt jämfört med Partille som vi aldrig har besegrat i en tävlingsmatch och Sävsjö, som är lite av seriefavoriter, slog vi trots bara två avbytare.

En av de som H65 kommer att få stor nytta utav under den kommande säsongen är nyförvärvet från Team Eslövs IK, den 21-årige mittnian Madelene Westerberg.
- Hon har stor erfarenhet, är tänkt som playmaker och är en riktig fighter som drar med sig de andra, berättar Birthe Hansson.
- Jag har aldrig tjejerna slänga sig efter bollarna på ett sådant sätt.
Det andra klara nyförvärvet är IK Lågans tidigare högersexa Pernilla Andersson.
- Men vi ska försöka få hit några spelare till.
Två spelare har lämnat H65, Caroline Fröjd har slutat med handbollen och Caroline Räihä-Olsson ska spela för Kävlinge HK.

Mest minnesvärt från turneringen uppe i Sävsjö var annars att Cecilia Doback satte åtta mål på en kvart (!) i matchen mot Partille.
- Helt sjukt, hon har varit sjuk i två veckor och spelade knappt någonting förutom det, konstaterar Birthe.
Den på förhand truppen tunnades ut ytterligare när Linette Landin åkte på en hjärnskakning i redan i den första matchen.
- Det var förstås olyckligt, men tjejerna fortsatte att kämpa och vi lyckades även klara de tre andra matcherna med ett mycket gott resultat.
Redan på fredag spelar H65 sin nästa träningsmatch mot elitserieklubben Lugi.
- Vi har då varit i gång med träningen i två veckor och ska nog kunna göra ytterligare en bra match, säger Birthe Hansson.



Michael Lindholm

RSS 2.0