Vååår !

Idag blev det sovmorgon, vilket var riktigt skönt. Vid tolv tiden så tog jag och Patrik en brunch på Kniv&Gaffel, där dem alltid har riktigt god mat. Sen körde han mig till skolan, då det var dags för ny kurs idag. Den nya kursen heter språk och meningsskapande, kan bli spännande. Två månader kvar till sommarlovet, ska bli skönt faktiskt även om jag ska jobba hela sommaren.

Har en ganska tuff arbetsvecka på djurparken framför mig, men skönt med pengar och kul med allt nytt som händer där. Nya menyskyltar ska sättas upp imorgon och på torsdag drar det igång på riktigt.

Efter en vadslagning tillsammans med Patrik som jag vann så väntar snart en trerätters middag. Den ska bestå av en skagentoast till förrätt, lövbiff med hackebackspotatis och bearnaisesås och till efterrätt blir det våfflor om vi orkar det efter all mat. Gott ska det bli :)

Idag har jag glidit runt i min nya fina skinnjacka.
Jag bara älskar detta vädret.
Puss&Kram

jnio


Bananlåten :)

Ikväll är det äntligen dags för lagfest, det ska bli riktigt kul.
Jag sitter just nu och laddar upp med den här låten. Man kan
väl säga att det är något av en favoritlåt för många av oss,
eller vad säger ni tjejer?



UNDERBAR DAG !

Har haft den bästa dagen på mycket länge. Hur ofta får man två underbara besked på samma dag? Först så fick jag mitt skattabesked idag och fick reda på att jag får lite pengar tillbaka, redan där var min dag räddad. När jag sen gick in på vårt intranät via skolan, så såg jag att vårt kursbetyg kommit och att jag fått Vg. Jag hade verkligen inte räknat med att få högsta betyg i denna kursen, helt sjukt glad.

Att sen solen har lyst och det stod +18 grader på min termometer gjorde ju inte saker sämre. Jag, Marie och Martina tog på oss gympadojjorna och begav oss på en powerwalk nere vid ribban och västra hamnen. Efter ca en och en halv timme var vi hemma igen. Nu har jag precis duschat och ska slänga i mig lite mat.

Om en timme kommer tjejerna hit på fredagsmys.
Dagen kunde inte varit bättre
Livet leker :)


Puss&Kram

jho


Torsdag.

Som dem flesta som läser här vet, så pluggar jag ju Barn- och ungdomsvetenskap på Malmö högskola just nu. Men igår jag även jobba lite extra igen, vilket är skönt då studiemedlet inte är speciellt högt. Jag arbetar som arbetsledare i resturangen på Skånes djurpark i Höör under vår och sommar halvåret. Igår var det dags för den första dagen och det är mycket som ska göras. Alla hyllor, frysar och kylar är tomma. Fick börja med att sätta mig och beställa hem massa mat och allt annat som behövs. Idag har vi fått iordning lite bättre men både jag och Jennie (min chef) har lite panik då vi faktiskt ska öppna för säsongen på torsdag. Som jag skrivit innan har vi massa nya rätter på menyn och det kommer bli en stor utmaning att få allting att fungera, men jag älskar utmaningen och tror att det kan bli riktigt bra.

På tisdag börjar den sista kursen på termin två i skolan. Var tog den tiden vägen? Väntar med spänning på betyget från den kurs vi nyss avslutat - Lek, kultur och kommunikation. Är faktiskt lite nervös över resultatet och kikar in och kollar min mejl hela tiden..

Lägger upp lite bilder som är tagna för ca 2 minuter sedan.
Patrik är lite busig såhär på torsdagskvällen ;)

Uppskattta och njut av alla underbara i din närhet !
Puss&Kram

ioumol
njik


Lördag !


Det blev inget inlägg igår då jag hade fullt upp. Var på en shoppingrunda med mamma på Entré. Köpte en söt vårklänning, en skjorta, en ring och en jättefin pikétröja till Patrik. Sen mötte jag upp Emelie som följde med mig hem till min nystädade lägenhet. Vi hade en riktig chillkväll med hämtmat, snacks och film :)

Ikväll är det dags för Las Vegas fest på Kockums fritid. Det är över 200 pers som ska dit så det kommer nog bli fullt ös. Lovade ju att jag skulle lägga in bilder på vår balkong så här kommer dem:



frgf

u9


Back-On-Track

Tiden bara rinner iväg och det är ju evigheter sen jag skrev här sist. Det har varit mycket nu de senaste veckorna, både med skola, handboll och sjukdom. Men nu är jag back-on-track igen för alla er som älskar att följa mitt spännande liv ;)

Imorgon är jag ledig så då ska jag bjuda på ett trevligt inlägg. Kanske kan lägga in en bild på vår balkong som vi har gjort lite vårfin... Ni får helt enkelt kika in imorgon om ni är nyfikna !

PUSS&KRAM


Isprinsessan

I torsdags så åkte jag skridskor med barnen på praktiken. Var på riktigt lite nervös för att jag skulle ha glömt hur man gör när man åker skridskor. När jag stapplade ut på isen såg jag ut som bambi på hal is med massa barn runt mig som susade förbi. Efter några minuter hade jag ett barn i var hand och en som puttade på mig bakifrån. Vi skrattade, ramlade, jagade varanndra och hade riktigt kul. Efter en timme på isen var jag värsta isprinsessan, jag måste åka skridskor snart igen!

I skolan just nu håller vi på med ett grupprojekt där vi ska skapa en föreställning som ska innehålla teater, musik, sång, film, bild. Denna föreställning ska spelas upp inför en publik och vara under 30 minuter. En riktig utmaning som jag inte var så förtjust i när jag fick reda på det. Men nu när vi har börjat ser det ut att bli riktigt kul. Vi hade möte idag och planerade storyn och vilka roller vi ska ha. Vi skrattade och kom med massa kul ideér. Kan bli riktigt bra faktiskt, men det kommer bli mycket jobb...

F r e d a g s m y s !

jhi


Onsdag...

Har varit på praktik ute i Vellinge hela dagen. Som alltid går tiden fort med härliga barn och trevliga kollegor. Imorgon ska vi åka skridskor, kan bli spännande. När jag kom hem slängde jag mig i soffan och spelade mitt nya faoritspel Farm Frenzy 2 heter det och jag är sjukt beroende ;)

Men nu har jag iallafall slitit mig från ryggläget och lagat mat till min man. Det blev stuvade makaroner med kottbullar och grillad paprika, riktigt gott blev det! Nu blir det mys i soffan resten av dagen.
Jag gillar onsdagar ♥

P U S S  &  K R A M


p.s matchen igår gick över förväntan, vi spelade riktigt bra !


T i s d a g

Då var äntligen den muntliga examinationen färdig avklarad. Fick inte reda på vad det blev för betyg, men det kändes helt okej, så jag blir nog godkänd iallafall. Efteråt åkte jag till Entré för att köpa något fint till mig själv. Hittade ett linne, trosor och nya strumpbyxor på Gina, hade dessutom presentkort där så det blev billigt och bra. Nu sitter jag och leker med Patriks dator och framförallt hans webcam, lite avis är jag allt ;)

Ikväll är det match mot Farmen.
Det blir en tuff nöt...

H A  E N  B R A  D A G !


ni


Måndag hela veckan...

Måndag igen och en helt ny vecka framför sig. Vi har även gått in i en ny månad, Mars, vart tar tiden vägen? Satt vi inte precis och firade jul? Fast känslan av det snart är vår med sol, värme och allt vad det innebär är underbart härligt! Idag står det tentaplugg på schemat då det är dags imorgon, tänk att det alltid är lika skönt när det är gjort...

Mycket handboll lär det bli också denna veckan. Träning ikväll, match mot Lund imorgon, träning på torsdag, match mot Hörby på lördag och sen bär det av mot Karlshamn för match på söndag.

Inga fritidsproblem här inte ;)


mio


RSS 2.0