Fredag

Blev väckt av telefonen 07.19 imorse. Det var från jobbet och dem undrade om jag kunde hoppa in och jobba även under förmiddagen. Jag hoppade upp ur sängen och 11 minuter senare satt jag i bilen påväg till centralen och ja jag hann med tåget. Det blev stressigt och hann inte med frukost, blev två bananer jag fick klara mig på. Dagen har annars rullat på bra och det är alltid roligt att jobba i förskoleklassen, underbara ungar som jag bara älskar. Har ju även haft helt fantastskt väder idag så jag var ute med barnen två timmar nu i eftermiddag, stod och njöt av solen och jag bara längtar till våren kommer på riktigt.

Ikväll blev det kinamat och mys i soffan. Vi har kollat på "Så ska det låta" och zappat över på hockeyn emellanåt. Glömt skriva att jag fick grönt ljus av läkaren igår. Var lite vätska i knäet men inget som var farligt. Så imorgon blir det spel för mig igen och det ska bli så kul. Det är match mot Vinslöv och en av dem sista hemmamatcherna för säsongen, jag är så spelsugen.

Har jag nämt att jag har världens finaste och bästa pojkvän?
Ingen mig utan dig, jag älskar dig så <3

fa b

Syskonkärlek


Idag fyller min kära lillasyster 18 år.
Grattis på din dag <3


dwqhi

Känslan...

Handbollen betyder allt för mig. Känslan som man får av ett träningspass eller en match är helt obeskrivlig. Det är som ett  slags filter för, där allt rensas ut. När man kommer ner där glömmer man allt annat och det är jag, handbollvännerna och en boll. Att springa, springa och springa för att tillsammans få fram något bra är helt underbar. Är ju sjukt sugen på att spela match nu när jag varit skadad en del. Imorgon kommer domen från läkaren och är det grönt ljus så bli det förhoppningsvis match på lördag. YES :D


Sen bjuder jag på en liten lista om mig...

Mig själv med tre ord:
Envis, omtänksam, social
Jag ville bli när jag var liten: Kändis
Är du kittlig: Japp !
Spelar du något instrument:
Nej
Något jag absolut inte äter: Ärtsoppa
Vad sa du senast: Hejdå
Det här är jag bra på: Mysa
Brukar du svära mycket: Nej inte nu när jag jobbar med barnen
Vad vill du jobba som: Lärare för dem mindre barnen
Gillar du att sjunga: Ja hellre än bra
Gungar du på stolen: Nej
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: Nej

Dagen
Vad har du gjort idag:
  Jobbat och tränat som vanligt ;)
Vad ska du göra ikväll: Bara ta det lugnt
Vad är det för veckodag: Onsdag
Dagens dryck:
Vatten
Dagens pålägg:
Skinka
Vad saknar du idag?:
Just nu Patrik som är stan med sina kompisar
Dagens humör: Riktigt trött efter träningen

Annat
Morgon- eller nattmänniska:
morgonmänniska
Hur många kuddar sover du med
: Tre
Hur tidigt stiger du upp: Beror på vilken dag det är
Snarkar du: Njä


Favorit
Färg:
Lila
Mat:
lax
Plagg:
Tunika
Skor: Svarta stövlar
Ställe: Sängen

Kläder & mode
Favoritplagg i garderoben just nu:
En svart skjorta
Favoritfärg på kläder: Väldigt blandat
Vad hade du på dig idag?: Jeans, vit t-shirt, svart hoodies och en halsduk
Smink: mascara och rough

Senaste:

Person som sov i din säng:
 Patrik och jag
Person du pratade med: Patrik
Person du gick på bio med: Patrik, Malin och Robin
Kram: Barn på jobbet
Puss:
Patrik
Känslan: Den underbara man bara kan få av att spela handboll
Resa: Från hallen och hem
Dröm:
Drömde om mina kära tvillingar som är i Österrike
Personen du pratade i telefon med: Patrik
Personen du fick sms av: Toss

Antingen eller

Bio eller promenad
: Bio
Har du någon kompis som är fjortis?
Nej
Är du helst med killar än tjejer? Kvittar
Har du kysst en främling?
Ja
Pussar du dina vänner hejdå? Nej
Säger du puss hej i telefonen? Ja ibland

Vänner

Har du en bästa vän?
Ja
Vem förstår dig allra bäst? Patirk
Vem säger du allting till? Patrik
Vem kan du inte leva utan? Familj, vänner och Patrik


Lååång dag

Helt slut efter en tuff dag, jobb på dagis på förmiddagen och fritids på eftermiddagen. Direkt efter jobbet tog jag tåg till Helsingborg där va hade match mot OV. Vi spelade bra och ledde den jämna matchen i stort sett hela tiden. Efter grymt dålig domarinsats åker vi på en 1 målsförlust, sjukt drygt. Men som sagt en bra match mot ett lag som kan gå upp i ettan nu, känns ändå bra att veta att vi spelar jämt med dem bästa lagen.

När jag kom hem gjorde jag och Patrik några toast med köttfärs och sitter just nu och kollar på fotboll. Det är viktiga matcher och han sitter klistrad och håller kontakt med sina killkompisar om resultat och lite utvärderingar, dem är söta :) Blir nog snart läggdags för mig, har gått i ett hela dagen. Har sovmorgon imorgon vilket ska bli sjukt skönt !

dbganb

Måndag

Veckans första dag är alltid jobbig, att komma in i rutin igen efter en del ledighet och sportlov. Började iallafall dagen på dagis med Therese som är en riktigt skön tjej, vi kan snacka om allt. Väl där så hamnade vi på småbarnsavdelningen idag och jag fick ta hand om en flicka på lite över ett år som höll på att bli inskolad. Hon var så fruktansvärt söt men var jätteledsen hela tiden då hon inte vant sig vid att vara utan mamma. Men jag satt och myste med henne och dem andra sötnosarna.

Efter lunch var det ju dags för fritids som vanligt och dagen rullade på fort som vanligt. Barnen hade mycket att berätta efter en veckas ledighet så jag fick snällt lyssna. Var även i hallen idag och lekte lekar och busade. Efter det var dagen slut och det var dags att sätta sig på tåget igen. Många menar att det är jobbigt att pendla, för mig är det avkoppling till tusen. När du sitter där på tåget har du inga måsten, du kan bara sitta, varva ner och koppla av, ett skönt avbrott på dagen. Väl hemma blev det en supergod smoothie och en macka innan det var dags för träning. Underbar träning med massa springande, var helt död efteråt men känns samtidigt härligt.

Imorgon är det match i Helsingborg mot OV som just nu ligger tvåa i serien. Vi spelade lika sist vi möttes men dem har spelat upp sig och det kommer nog bli en tuff match. Ska iallafall åka in direkt efter jobb och hejja så gott jag kan. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar dra mig upp tidigt imorgon. Sköt om er!

Måste förresten sända en hälning till min underbara mamma som fyller år idag. Hon ställer upp i alla lägen och finns alltid där för mig. Vad hade jag gjort utan henne? Grattis mamma :)

KRAMAR


Söndag

Söndagkväll och mys i soffan framför en Beckfilm, detta slår aldrig fel. Haft en sån otroligt härlig helg och jag har verkligen njutit av den. Mys med Cornelia i fredes och melodifestivalen, Malin och god mat i lördes förgyllde verkligen helgen. Patrik och jag körde till Burlövs center vid lunschtid för att leta present till mamma och Johanna. Hittade ett jättefint armband till Johanna och en fin stor berlock till mammas halsband, blev hur bra som hellst. När vi kom till Hörby vid tvåtiden bjöds det på våfflor med sylt och grädde, riktigt gott. Sen bar det av till hallen för att kolla lite handboll. Efter det bjöds det på god middag och trevligt sällskap :)

Då har man en full arbets-och träningsvecka framför sig och match mot OV på tisdag. Jag är nog inte spelklar tills dess och hinner inte hem till Malmö innan samlingstiden. Men mamma kanske var sugen på att följa med mig och titta, hoppas på det. Jag är så grymt spelsugen och hoppas på match nästa helg...

Nä nu ska jag krypa ner i vår nybäddade säng och vänta på min man.
Sov gott !

cbef

Fredag

Dagen på jobb gick otroligt fort och vips så var jag hemma igen. Har nu städat igenom lägenheten och slängt i en maskin tvätt, känns skönt. Min älskade vän Cornelia kommer nämligen på besök ikväll, vi ska ha en riktig myskväll. Har inte träffat henne på hur länge som hellst så ska bli riktigt kul att få umgås och prata av sig lite.

Imorogn bär det av till Eslöv. Ska spana in Malin när hon spelar match och sen ska jag följa med henne hem. Det blir ostbricka, vin och melodifestivalen, kan det bli bättre? Sen på söndag ska jag och Patrik till Hörby för att fira mamma och Johanna som både fyller år nu i veckan. Så en fullbokad helg med massa roligheter både med vänner och familj, underbart :)

Cornelia är en vän jag upplevt massa galenheter med <3

weg

Jag lever..

Ville väll bara skriva och berätta att jag inte grävt ner mig totalt. Ibland behöver man bara bryta ihopa för att sedan kunna komma igen. Efter ett underbart handbollspass med massa spring och massa boll mår jag mycket bätte. Dessutom har jag invigt min nya röda mixer som jag fick av handbollstjejerna. Det blev en supergod milkshake, tyckte jag var värd det :)

regw

Bad day...

Har ni någonsin kännt er totalt misslyckade? Att allt ni gör blir fel? Att ingen runt omkring förstår sig på dig? Har ni kännt att ni inte räcker till och bara vill lägga sig under täcket och gråta resten dagen?
Så känner jag just nu, så godnatt !


En dag på stan !

Gårdagen var en riktigt mysig dag. Både jag och Patrik var lediga och bestämde oss för att gå en runda i stan. Jag hittade en fin klänning på Vero Moda som jag velat ha ett tag och ett par höga svarta stävlar på Din Sko som var ursnygga. Vi åt god lunch på Jensens och satt där och myste ett bra tag. Patrik fick sålt sin mobil och vi körde och köpte en ny till honom, blev Nokias nya med touchskärm till min pryltokiga pojkvän. Den satt han och pillade med hela kvällen sen, han är för söt :)

På kvällen var det dags för träning och det kändes riktigt bra. Med ett hårt tejpat knä kunde jag vara med på det mesta och spelade även lite på slutet, kändes sjukt härligt. Det är en tuff match på tisdag så tror inte jag kan vara med på den, men nästa match då jäklar ska jag spela. Klarar mig inte utan handbollen, den får mig att må så bra. Ska till doktorn idag så får se vad han säger.

Patrik ligger kvar inne i vår säng och snarkar som ett djur just nu, jag får väll gå in och väcka honom snart. Vet inte riktigt vad som händer idag mer än ett besök på sjukhuset och sen träning ikväll. Cornelia ringde igårkväll och jag blev så glad. Vi pratade en bra stund och bestämde oss för en dejt imorgonkväll, ska bli riktigt mysigt. Hon är vän jag absolut inte vill förlora, så mycket kul vi har haft ihopa :D

Imorgon är det dags för jobb igen, men det är bara en halv dag. Jag saknar faktiskt barnen, dem är så härliga. Imorgon står det dessutom mysfredag på schemat så vi får väll se vad det innebär för någonting...


sb

Skräckupplevelse...

Idag trodde jag på fullaste allvar att min sista stund var inne. Satt på stadsbussen påvär hem, chauffören verkade helskum och satt och mumlade till mig då jag satt längst fram. Han körde som en galning, tryckte gasen i botten och sen tvärstannade vid stationerna. Han körde upp och ner på trottoarkanterna och höll på att krocka och köra över folk flera gånger. Han var helt klart berusad och vinglade över hela vägen. När jag kom till Södervärn fick jag nog och hoppade av och väntade på nästa buss. Hur kan man riskera så många människors liv? Jäkligt läskig upplevelse iallafall...

Nu ska jag vara ledig några dagar och det ska bli helt underbart. Patrik ska också vara ledig så hoppas på att vi kan mysa och hitta på något kul tillsammans, sånt som man inte hinner annars. Han är förövrigt på jobb nu och ska och äta och blowla med jobbarkompisarna ikväll. Så jag får väll försöka underhålla mig själv. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det. Ska nog gå och göra några köttfärstoast och sen sätta på en bra film. Lär nog somna gott ikväll, är helt slut :)

Cornelia och jag i ett lyckligt ögonblick :D


wd

Måndag


Mitt knä är kass och det gör att jag inte kan spela handboll. När jag inte får träna och spela handboll mår jag dåligt. Så i det läget är vi väll nu. Stack ner till träningen, sprang lite och allt kändes skitbra, efter ett tag vek knäet sig och det var kört igen. Började nästan gråta, inte för att dte gjorde ont utan för att jag vill så mycket. För er som inte själv spelar förstår nog inte, känslan av att sitta och titta på, när andra gör det man själv älskar. Handboll för mig är befrielse, frihet och lycka. Ska in till läkaren på torsdag, hoppas att han kan göra underverk...

Har förövrigt haft en riktigt skön dag på jobbet. Jag och Laila hade sex barn att ta hand om idag. Jag tyckte vi kunde baka kanelbullar och drog igång det, dem blev riktigt goda dessutom. Sen på eftermiddagen åkte vi lite pulka och så gick vi och hyrde film. Där låg vi slängda i soffan och kollade på Harry Potter. Kan man ha ett skönare jobb? En dag imorogn också innan det blir lite ledighet, ska bli skönt det med.

Saknar Emma mitt hjärta så därför bjuder jag på en bild på oss ;)


bs

Lyckad fest !

Det blev verkligen succe´ igårkväll. Kvällen inleddes med mat med vännerna och senare kom handbollslaget och förgyllde kvällen. Fick massa fina saker av allihopa, är verkligen helnöjd. Har nog aldrig funnits så många människor i vår tvåa men det funkade. Vi dansade, sjöng, pratade, skrattade och hade allmänt roligt. Tillslut blev det mer som en lagfest och jag måste erkänna att dem är sjukt härliga allihop. Det blev en sen kväll och dem sista gick vid 3-4 tiden. Vågar inte titta grannaarna i ögonen på ett bra tag, men det var det värt, inga klagomål än så länge.

Steg upp imorse och städade undan, gick faktiskt riktigt snabbt och nu är här rent och fint igen. Sen stack jag och Pagge ner till hallen för att kolla lite på våra herrar, dem vann över H43 med ett par bollar, härligt. Sen åkte vi bort till Mobilia och gick där och myste lite. Gick in till Patrik och sa hej och sen tog vi en burgare på BK. Mår faktiskt oförskämt bra idag, är bara trött men det kan man ju stå ut med.

Snart slutar Patrik jobba och då ska vi åka till Oxie för att äta middag med Patriks föräldrar. Blir nog mys i soffan ikväll framflr Beckfilmen. Älskar att dem går på söndagkvällarna :) Imorgon och tisdag är det uppstigning tidigt för att jobba, är däremot ledig onsdag och torsdag vilket ska bli sjukt härligt!


Lägger upp lite bilder från gårdagen, en kväll jag sent kommer glömma...

sc

s bdsn

rqehb

dsgnsng

sgn

fdb

dsghn

sfcbs

v df

vd





Underbar seger !

Kom precis hem från hallen, vinst mot Lågan med SJU bollar. Känns såklart sjukt härligt att slå sitt gamla lag, även om jag inte själv kunde vara med så skrek och hejjade jag från bänken. Glädjen i laget är enorm och jag bara längtar tills jag är tillbaka på planen, snart hoppas jag.

Nu är här dukat och maten är fixad. Så nu ska vi bara städa över här lite snabbt och sen ska jag gå och göra mig färdig. Sen kommer folket, det kommer bli en underbar kväll och jag längtar så jag spricker....

PUSS!

Fredag.

Lååång dag har det varit. Jag sov i Hörby inatt och steg upp lite över fem imorse. Mamma och dem behövde hjälp på jobbet så jag fick rycka in. Jobbade på min gamla skola och träffade många gamla lärare jag haft, riktigt kul. Klockan tolv slutade jag och då körde mamma mig till Stehag där jag kunde jobba mitt vanliga pass. Så det blev tio timmars jobb idag och jag är helt slut.

Patrik hämtade mig på stationen och när vi kom hem blev det tacos, funkar alltid. Imorgon är det full rulle hela dagen. Ska städa över här hemma på morgonen sen ska jag sticka ner på vårt samkväm innan samlingen. Har ju match imorgon mot mitt gamla lag Lågan. Tyvärr kan jag inte vara med och spela då jag fortfarande inte är bra i mitt knä, riktigt trist. Men får ju sitta brevid och hejja. Efter matchen får jag skynda mig hem, fixa med dukning och mat, som tur är ska mamma och pappa hjälpa mig. Vad hade jag gjort utan dem?

På kvällen kommer dem finaste människorna jag vet, förutom Malin som tyvärr sitter på en buss från Skövde den kvällen, men handboll är handboll ;) Efter att vi har ätit kommer mitt härliga handbollslag och förgyller kvällen. Det kan ju inte bli annat än succé?

Förresten så var min mormor och morfar i tidningen idag. Kommunen vill lägga ner det demensboende som min mormor bor på. Detta vill morfar stoppa då han trivs och tycker att detta är det bästa för mormor. Min morfar är den finaste människan som finns. Jag ser upp till honom och han är min idol <3


bARB

Tisdag

Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Började med att jobba på dagis mellan 8.30-11 sen hade jag lunch en halvtimme. Fick rycka in i förskoleklassen mellan 11.30-13 och sen börjar mitt vanliga jobb 13-17. Snacka om att jag var lagom trött när jag kom hem. Slängde mig i soffan direkt och har ännu inte kommit därifrån.

Ringt och pratat med mamma om lördag. Har ju världens bästa föräldrar som ställer upp och hjälper mig att fixa och ordna. Lite ledsen att inte mina kära tvillingar i Österrike kan komma och såklart Emelie som är i Australien. Fick ett underbart mejl från henne igår och shit vad jag saknar henne. Har även hört världens sämsta undanflykt denna veckan, sjukt besviken men orkar inte lägga energi på det. Lördagen kommer bli helt underbar med underbara människor!

Nu kommer min älskling hem snart och jag har inte börjat på maten än. Det blir vårrullar och ris ikväll, en klar favorit här hemma på balladgatan. Sen är det ju Top Model också snart, vet inte hur jag ska hinna allt. måste nog kila nu...

Bye Bye !

20 år :)

Ja idag fyller jag faktiskt tjugo år och lämnar därmed tonåren. Det känns som en milstolpe här i livet och det sista rycket in i vuxenvärlden. Nu får jag även köpa spriten som jag fått dricka i två år, typiskt Sverige... Dem sjöng iallafall för mig i personalrummet, fick paket av arbetskamraterna och massa grattiskramar av barnen :) När jag kom hem hämtade Patrik mig på stationen och körde in och parkerade i stan. Han bjöd mig på filéfrossa på Rådhuskällaren, min absoluta favorit. Det finns nog inget godare, det salladsbordet, såserna, potatisen och det underbara köttet i alla dess former. Just nu är jag så mätt att jag håller på att spricka, tack mitt hjärta <3

Vi firade ju mig i lördes hemma i Hörby och det blev väldigt lyckat, alla kom och det blev god mat. Fick en massa bra saker som jag önskat mig. En del till hemmet och annat smått och gott. Av min älskling fick jag en helt underbar klocka som jag är helt kär i. Är både mätt och oerhört trött, ska nog snart krypa ner i sängen och ligga framför tvn en stund.

Förresten så kastade jag kryckorna idag, orkade verkligen inte med dem mer. Kan gå bra med knäet nu, har lite ont emellanåt och nu på kvällen men inget jag dör av. Har fått tid hos läkaren under sportlovet. Tack för alla fina sms och samtal idag, människor man inte trodde skulle höra av sig, kul :)

sbv

Lördag

Hemma i Hörby är allt som vanligt, man undrar om tiden här står stilla ibland ;) Var uppe på Lågehallarn igår och kollade handboll och träffade masa folk. Idag har vi dukat och gjort iordning inför kvällen då huset kommer fyllas med folk. Ska bli hur kul som hellst att träffa alla som man inte sett på ett tag. Fick mina presenter av familjen innan idag och jag blev jättenöjd, fick glasskålar, en servis, böcker och en volymtång till håret, sen fick jag ju matbordet innan.

Hur är det då med mitt knä? Det värsta är väl att man inte vet vad det är än. Ja hatar ju kryckorna men använder jag inte dem får jag jätteont. Har inte bestämt hur jag ska göra imorgon. Om jag ska åka med till Kalmar eller inte, får se hur tungt det blir ikväll ;) Är ju melodifestivalen sen, får nog ha tvn på lite i bakgrunden då jag inte kan missa när Scotts spelar, haha.

Ha en underbar kväll :)

Fredag

När jag kom hem igår låg där ett guldigt kuvert med ett sött kort i. Det var från Marie och Martina som just nu är i Österrike. Det var ett födelsedagskort och jag blev hur glad som hellst. Saknar dem så sjukt mycket, jag och Jojjo är grymt sugna på att åka och hälsa på, hade varit så kul :)

Mamma ska hämta mig från jobbet idag och sen ska jag spendera helgen i Hörby. Ska ju firas på lördag med släkt och vänner till familjen, ska bli roligt. På söndag har vi bortamatch mot Kalmar, får se om jag följer med om tittar. Har ju ändå inget annat för mig och tjejerna i laget är så härliga!


Nu ska jag ta kryckorna och hoppa ner till bussen, wiihoo !

Kryckan !

Hade match igårkväll mot Farmen som är Lugis div 2 lag. Jag hann väll spela 10-15 minuter innan jag kom helt fel i en satsning och knäet gick åt helvete. Sjuk smärta och det var färdigspelat för min del. Patrik körde mig till akuten efter matchen och där var vi till klockan fyra på morgonen. Kom fram till att jag fått en skada på yttre ledbandet och antagligen på minisken också, men ingenting är av så det är ju skönt iallafall. Fick ett par kryckor och ska tillbaka om en vecka, kul jul.

När vi körde från sjukhuset körde vi och köpte mat, var så sjukt hungriga båda två. Så när vi kröp i säng var väl klockan fem. Sen vaknade jag igen nu vid tio så det blev iallafall fem timmars sömn, inte illa. Jag har bestämt mig för att jag ska till jobbet ändå idag, ett knä ska inte få hindra mig.

Måste nämna att jag har världens finaste pojkvän som ställer upp i alla lägen. Vad hade jag gjort utan honom? Satt där på akuten med mig hela natten. Hämtade saker och bara pysslade om. Det är kärlek <3

qeht

Utmanad

Blev utmanad av Emmy (http://emmyannalinnea.blogg.se/) gå in i mappen mina bilder, gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Slänga upp bilden på bloggen och skriv något om den. Här kommer resultatet:

Biden är från den bästa dagen i mitt liv, min student. Den är tagen precis efter vi hade sprungit ut ur aulan. Vi skrek, skrattade, visslade, dansade, hoppade och var världens lyckligaste. Här står jag och Emma, en av mina bästa vänner och visar upp våra plakat. Snacka om minnen som väcks til liv när man ser denna bild...


Måndag

Idag var det första dagen som jag jobbade extra på dagis, har fått jobb som planeringsavlösare där två förmiddagar i veckan. Det passar perfekt tillsammans med mitt andra jobb och ligger precis intill varann så det kan knappt bli bättre. Att jag sen får se dagisverksamheten och får jobba mer tillsammans med Therese skadar ju inte heller. Vi är dem ända två i 20 års åldern på vårt jobb, skönt att ha någon i sin egen ålder. Barnen var också jättesöta men ingen jag skulle ville jobba med i framtiden på heltid. Jättemysigt att sitta och gulla med ettåringarna men jag tycker bättre om när man kan prata med barnen och så.

Eftersom det var första gången på länge som jag var uppe så tidigt är jag helt slut nu. Som tur var har jag världens bästa pojkvän som körde mig imorse, han skämmer bort mig... När jag kom hem slängde jag in kyckling med currytäcke i ugnen, kokte ris och gjorde en härlig sallas till. Så nu är jag mätt och belåten och snart ska jag ner till träningen. Ska bli kul förutom att jag har världens skoskav på min vänstra häl. Gör fruktansvärt ont, men hoppas dem har något att sätta på .

Nä nu ska jag slänga mig på cykeln och rulla tre minuter ner till hallen. Det är så skönt att ha nära träningen.
Pusshaj !


rg


Söndag

Kvällen igår blev hur trevlig som hellst. Blev väl tio tjejer som samlades hemma hos Malin. Vi åt god mat, drack gott och pratade strunt. Under kvällen hanns det även med att spela Alias och sjunga lite sing star. Tack tjejer :)

Idag låg jag och drog mig ett bra tag i sängen, grymt skönt. Tog sedan bussen till Hörby där jag har spenderat dagen. Blev mer och mer snö ju längre man åkte, vill inte ha snö nu, jag vill ha vår. Jág och mamma åkte upp för att kolla på mina 94or när dem spelade, dem förlorade mot Eslöv efter en jämn match. Alltid kul att titta på dem, saknar ju det här med tränarbiten så otroligt mycket, tjejerna är underbara. Annars har jag, mamma och pappa suttit och planerat inför mitt 20 års firande. Ska ju ha två stycken, ett i Hörby och ett i Malmö, med massor av folk så det krävs en hel del planering.

Nu sitter jag hemma i soffan och tittar såklart på VM-finalen i handboll. Har sagt från första stund att det blir Frankrike-Kroatien och jag som många andra hade där rätt. Sjukt bra och spännande match ser det ut att bli. Ska nog krypa i säng ganska tidigt ikväll så jag börjar tidigt imorgon. Det är första dagen på dagis imorgon, ska bli kul att jobba lite med dem yngre barnen.

Lite bilder från gårdagen...

wBG

ffbv

asv

BHYUVF

uib

RSS 2.0