Helgens bravader

Nu är det redan tisdagkväll och helgen bara susade förbi..

  •  I fredags efter jobbet stannade jag i stan och mött upp Cornelia. Vi stack hem till mig och började laga mat. Sen kom två av mina andra favoriter hit Emma och Therese. Det blev en mysig tjejkväll med god mat, massa cider, skvaller, skratt och underbar sång och musik.
Cornelia och jag Emma 
  • I lördes så gick jag en runda på stan med mamma och Johanna. Hittade ny kjol, tröjja och lite smycken, alltid kul. Hann även med att titta på mina små handbollsflickor, lite jobbigt att sitta på läktaren faktiskt. men det var kul att träffa dem iallafall, jag saknar dem... På kvällen var jag nere på Rodis (en Resturant i Hörby) och åt mat med en massa flickor. Blandannat var det Frida och Mimman som är två av dem jag saknar mest från mitt gamla lag. Riktigt trevlig kväll som fortsatte hemma hos Frida sen med spel och lekar.
acsdcf dgf kort
  • I Söndes var det matchdags och det begavs mot Vinslöv. Ingen lysande match då det var två så ojämna lag, men det blev iallafall vinst tillslut med nio bollar. Så nu är vi serieledare, känns sjukt gött ! Blir två tuffa matcher nästa vecka med OV på måndag och Lågan på tosdag, kommer kännas konstigt.
Nu ska jag fortsätta att njuta av mina ledia tisdagkväll. En riktig myskväll tillsammans med Patrik är aldrig fel.
Ha det fint och njut av dagen. Massa Kramar / Pernilla

   


Onsdag



Nu har jag precis lagat och ätit mat. Det blev korvstroganof med massa grönsaker, det blev faktiskt riktigt gott. Tråkigt att äta självbara. Patrik jobbar och kommer inte hem förrens klockan 8 och då är jag ju och tränar. Ska bli så skönt och roligt att träna ikväll, äntligen frisk. Fick förresten en förfrågan om ett nytt jobb idag, ska ge besked imorgon.
Snacka om att det snurrar i skallen just nu....


...

Måndag


Nu är jag frisk och på fötterna igen. Grymt skönt att kunna äta och få i sig näring av egen kraft. Idag var det dags för jobb igen och det var en hyfsad dag, rätt slapp. När jag kom hem hade Patrik lagat chicken curry till oss, mycket gott. Sen bar det ner till hallen och hejja fram mina girls. Lagkänslan är enormt bra och jag stormtrivs i Dalhem. Satt nere på bänken och skrek halsen av mig. Det var Flottan som stod för motståndet och det förväntades en tuff match. Men vi gick ut och körde över direkt. Blev vinst med 7 bollar, kunde varit betydligt fler men stolparna ville annat. Jag ville så gärna vara med och spela idag, längesen jag kände såhär för handbollen, fan vad kul vi har :)

Förresten, idag är det en stod dag. Det är den 13 Oktober, för exakt ett år sedan idag var jag på en Cowboyfest. Där träffade jag människan som jag kom att älska mest i hela världen. Helt sjukt att det gått ett helt år, samtidigt känns det som Patrik alltid funnits i mitt liv. Kärleken är ett under jag hoppas alla ska få uppleva <3



Ambualnsdebut...

ambulans       dropp 

Igår gick det så långt att Patrik var tvungen att ringa ambulans så jag kom in till sjukhuset. Var helt uttorkad och hade ingen näring i kroppen. Fick ett rum ganska snabbt och där låg jag med mitt dropp, vilket gjorde underverk. Blev mycket piggare och proverna visade på uttorkning och en infektion i kroppen. Fick åka hem igen klockan sju imorse, då fick jag till och med ner en liten macka, utan att må illa. Har vilat lite nu och fått i mig en macka och lite proviva till, skönt.

Vet inte hur jag hade klarat detta utan Patrik, han ställer alltid upp till 100 %.
Satt där på en stol brevid min säng hela natten, hämtade vatten åt mig och var allmänt söt.
Jag har världens bästa pojkvän, tack älskling <3



ps. tack Emmy :)

Vinterkräksjukan?


Har aldrig någonsin i mitt liv mått såhär dåligt. Började med att jag började känna mig helt konstig på jobbet i måndags. Vid lunchtid mådde jag så dåligt att mina arbetskamrater sa till mig att åka hem. Låg i hög feber hela kvällen och på tisdagen. På kvällen där mådde jag jätteilla och fick göra ett kärt besök på toaletten. Där har jag nu sprungit fram och tillbaka i några dagar. Har inte fått i mig mer än något glas vatten, orken är slut och det svartnar när jag reser mig. Gått ner 4 kilo på dessa dagarna. En effektiv bantningskur, men det är absolut inte värt det. Gör mig frisk nu !

kräksjukan

Handbollskänsla..


Jag har världens underbaraste känsla i magen just nu. Åkte upp till Karlshamn vid middagstid, satt och myste i bussen och somnade till ett par gånger. När matchen drog igång släppte det och allting funkade. Alla var verkligen hur grymma som hellst och glädjen i laget var enorm. Spelade jämt med dem under första halvlek. Sen gick vi in i andra och tog över. Det är en sån sjuk känsla när allt flyter, när man som lag spelar upp varanndra, offrar sig för att sätta en annan i läget. Vi vann mot Karlshamn som är ett favorittippat lag, vi vinner med sju bollar. Efter match gick vi alla med stora lee´nde på läpparna, vi firade på McDonalds och sen var det fullt ös med Pagges kareoke i bussen. OBESKRIVLIGT :)


När jag kom hem stod min älskling i dörren med öppna armar och tog emot mig.
Har inte träffats på hela helgen. Han är under, kärlek i massor <3



RSS 2.0