R I P.

Det finns inte, sånt händer inte i verkligheten. Var är rättvisan? Det går inte in, vill inte förstå...



Åker till Göteborg imorogn med tjejerna. Massa handboll och roligheter, kan behöva rensa skallen.

-.-.-

En sen onsdag..

Idag var det verkligen inte min dag. Orkar inte ens berätta allt. Är bara trött och sliten efter dagens alla bravader. Har iallafall börjat flytta kläder hem till Patrik, snart så ! Nu sitter vi båda i soffan, helt utslagna. Ska nog dra in honom i sängen nu, men det är fotboll på tv så kan bli en utmaning, ska flörta ordentligt ;) Skriver mer imorgon...

Hoppas ni haft en bättre dag !


En tisdagkväll

Om ni undrar varför jag inte skrivit så fick datorn stanna hemma igår medan jag var i Malmö. Hann nästan helt klart i lägenheten igår. känns verkligen hur bra som hellst. Ska ta bilder sen så ni får se hur jag ska bo ;) För er som inte förstått så valde vi att bo i Patriks lägenhet på Högaholm, ligger vid söderkulla. Vi kom fram till att det blev billigt och vi har råd att hitta på annat, båda gillar lägenheten och sen är det ju jättenära för mig ner till träningen, tar kanske 5 minuter att gå !

Idag var jag helt slut när jag kom hem, fick slutade tidigare vilket var jätteskönt. När jag kom hem stod maten på bordet, en vana som kommer ändras ;) När jag ätit slängde jag mig på sängen och vaknade två timmar senare, finns det något skönare än att sova en stund på dagen?

Träningen igår var jättekul, Martin höll i det och det blev lite av varje. Mycket spel och många på träningen, så det ska vara. Men efter två och en halv timmes träning var man lagom trött i både kropp och knopp. Patrik gjorde varma baguetter som vi fikade på när jag duschat, mys. Tjejerna i laget är verkligen hur bra som hellst, ska iväg till Kortedala hela helgen och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli kul med matchträning och få umgås med laget. Samtidigt saknar jag lågantjejerna, vissa mer, vissa mindre :)

Om jag känner mig rätt blir det tidig läggdags ikväll. Uppstigning klockan sex varje morgon tär på en ;) Förresten kul att det är många som läser bloggen och det är alltid kul med en kommentar, tack Mimman jättekul att du skrev !

Fick precis reda på att Emma varit med om en trafikolycka och är på sjukhus. Så jäkla otäckt men hon klarade sig som tur var, det går så fort. Tänker på dig vännen <3


!
Bjuder på en bild från sista veckan, SAKNA !


Ha det fint !


Fixardag !

None

Åkte till Malmö vid 11 tiden idag. Pappa och Patrik målade sovrummet medan jag och mamma städade hela köket. Blev jättefint när vi var färdiga. Patrik ska iväg imorogn och köpa mer saker från IKEA så som sängbord och byrå. Det kommer verkligen bli hur bra som hellst. Bara längtar tills jag kan flytta in. I veckan kanske? Vi ska iallafall in där imorgon direkt efter jobbet allihopa och fortsätta. En riktig fixardag helt enkelt.

Jag kan inte förstå det riktigt. Det är verkligen dags nu, jag ska flytta hemifrån. Klara mig själv, eller ja tillsammans med Patrik. Det kommer gå bra och bli mysigt. Det känns så rätt och det finns ingen annan än Patrik jag skulle vilja bo med. Han är helt underbar. Ställer upp i alla lägen och sätter alltid mig först, så söt. Han är mannen i mitt liv <3

Nä nu ska jag krypa ner och läsa i min bok, Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden. Riktigt bra bok faktiskt, gillar hans böcker och sätt at skriva. Skönt att försvinna in i böckernas värls en stund. Imorgon är det uppstigning alldeles för tidigt, ska ta bussen ut till Ludvigsborg 06.48. Därifrån åker jag med Liselott till Stehagsskolan och min andra vecka som elevassistent. Kommer säkerligen utsättas för nya prövningar. Men jag ska ta det som en utmaning, det kommer gå bra. Sen är det ju träning imorogn med och det är äntligen dags för Söderkullahallen med klister igen, UNDERBART!

Sov gott !

Mina flickor <3

Underbara
                                                      Dem får mig alltid på så bra humör <3

Är helt slut i både kropp & knopp. Gårkvällen bjöd på massor av skratt och roligheter. Var med mina underbara 94or ute i Vidablick. Vi hade lekar och tillsammansövningar. Helt sjukt hur bra dem tjejerna är, jag klarar verkligen inte att släppa dem. De får stå ut med mig ett tag till. Så fort jag har tid så kommer jag vara där :) Fler bilder från gårdagen kommer in här senare... http://pillan89.bilddagboken.se

Idag åkte jag och mamma in till Ikea och handlade säng och annat roligt som vi ska ha i mitt och Patriks nya sovrum. Pappa och Patrik körde och hämtade vår nya soffa också, helt underbar. Sen har vi fixat och städat en massa. Imorgon är det målning som gäller. Det kommer verkligen bli hur fint som hellst.

När vi kom hem till Hörby igen var vi helt slut. Vi beställde kinamat och satt och mös en bra stund. Nu ligger Patrik i min säng och väntar på mig. Kommer antagligen slockna direkt, haha. Skriver mer imorgon och kanske tar en bild på rummet, om vi hinner bli färdiga ;)

Äntligen fredag

Ja då var första arbetsveckan avklarad. Många tidiga mornar, men allt har som sagt gått jättebra. Gäller bara att komma in i sina nya rutiner och känna sig hemma. Idag har vi varit med barnen på badet hela dagen, vi hade tur med vädret och allt har funkat jättebra. En mysig fredag helt enkelt :)

När jag kom hem hade morfar lagat mat. Jättegod lax med potatis och sås. Hur gått som hellst, lax är verkligen en favorit hos mig. Har fixat till mig lite nu och ska snart iväg med 94orna till vidablick och ha lekar. Ska ha en kick off med föräldrarna också. Ska grilla efteråt, kan nog bli jättetrevligt! Sen får vi se vad man orkar ikväll, har en del alternativ men jag är rädd att jag är helt slut när klockan tickar iväg.

Hoppas ni har haft en trevlig dag !

<3
Jag och alla mina flickor.


Natti natti...

Jag och Mamma åkte in till Nova, köpte nya handbollsskor vilket var välbehövligt. Hittade även ett par supermysiga baggiejeans och en fin lila kofta. Skönt att gå en runda och bara ta det lugnt. När jag kom hem så kom Emma förbi, har suttit här hemma och myst och pratat en massa. Har inte hunnit med att täffats så mycket den senaste tiden tyvärr, så det var skönt att ses. Emma tillhör eliten och känns som hon alltid kommer finnas där, jag hoppas på det iallafall <3 Vi är ju inne i vuxenvärlden nu och man har inte samma tid vilket är trist...

Nä nu ska jag lägga mig i sängen, ringa ett godnattsamtal till Malmö och sen ska jag sova. Uppstigning tidigt imorgon, vi ska till Karlsrobadet i Eslöv imorgon om vädret är okej. Kan bli en lagom chill fredag. Sen har jag en massa planer inför fredagskvällen, vi får se hur det slutar :)

Mina nya handbollsskor :)<3

Sov gott / Pernilla

Avklarad arbetsdag

Nu har jag snart jobbat färdigt för dagen. Har blandannat haft ett möte med alla som är inblandade i pojken som jag är assistent till. En massa som blev bestämt för att allt ska bli så bra som möjligt. Dagen går verkligen hur fort som hellst här, skönt.

Har börjat få problem med ryggen igen, inte bra alls. Kände det igår på träningen, så fort man får en smäll kommer en enorm smärta. Men jag fick tag i min sjukgymnast Hans-Peter och fick en tid nästa fredag. Precis innan jag åker iväg till kortedala cup med handbollen. Får hoppas att han kan knäcka rätt det så jag kan spela ut ordentligt där uppe. Det är ju en bra chans att spela ihopa laget.

Nu ska jag snart åka med Liselott hem.
Skriver sen ikväll, är ju riktigt duktig på detta ;)


Nu börjas det igen :)

Nu är det dags att ta upp min blogg igen. Den har legat lite på is under en tid, har inte haft tid och ork att uppdatera. Mycket har hänt sen jag skrev sist. Jag har först och främst stigit in i vuxenvärlden på riktigt. Jag har tagit studenten, vilket är en sjuk frihetskänsla och absolut den roligaste veckan i mitt liv.

Just nu sitter jag på tåget påväg in in till Stehag, till mitt nya jobb, fjärde dagen idag. Det är en 100% tjänst som elevassisten till en pojke i årskurs 6. En utmaning som jag tror kommer bli både rolig och givande. Alla på skolan är helt underbara och otroligt snälla. Känns stort att få ett sådant ansvar. Man är inte längre någon APU-elev som bara sitter brevid och inte ha något uppgift.

Nu är det även bestämt att jag flyttar in till Malmö. Jag och Patrik ska renovera hela lägenheten och jag tror att det kommer att bli hur bra som hellst. Känns som att det är dags att få stå på sina egna ben och inte leva på mina föräldrar längre. Dessutom är Patrik det absolut bästa som har hänt i mitt liv och det ska bli underbart att få dela vardagen med honom.

Nä nu är jag snart framme i Stehag och det är dags att packa ner datorn. Men jag lovar att en ny uppdatering kommer inom kort.

Ha det fint / Pernilla

RSS 2.0