studentliv

Idag är det torsdag och denna veckan är snart slut. Det har varit en vecka med massa förväntningar och nya intryck. Mitt nya liv som högskolestudent har börjat. Lite läskigt att hamna i en grupp bland 350 människor som man inte känner eller har sett tidigare. Men jag verkar ha hamnat i en bra klass och har redan funnit ett par tjejer som verkar vara riktigt trevliga.

Nu börjar även handbollen sätta igång på riktigt. Det var Kortedala cup förra helgen och fler träningsmatcher är på gång. Det är en del förändringar som kommer ske i år för min del och jag tycker det ska bli riktigt kul. Knäet är upp och ner, ibland bra och ibland dåligt. Tror helt enkelt att jag får ha tålamod och lyssna på min kropp.

Imorgon är det fredag och jag är ledig. Ska ta mig ner till gymmet och fixa årskort där. Har velat ha det länge och nu när jag pluggar finns det tid över till det. Ska även ner till stan med Emelie imorgon. Se om jag hittar något kul att ha på mig på lördag. Då är det nämligen Emmas födelsedag och den ska firas i Hörby. Ska bli riktigt kul :)


So long, so good /P


RSS 2.0