?

På en endaste sekund kan hela din existens rubbas.
Verkligheten får plötsligt en helt annan innebörd...


ghk

Mysdag !

Ännu en ledig dag och jag ser verkligen fram emot den. Om en stund ska jag åka ner till Mobilia och träffa Pagge, vi ska luncha. Sen får vi se vad dagen bjuder på, har hört lite rykten om att vi är ett gäng som ska sticka ner till stan och mysa runder. Förresten så kunde jag träna en liten stund igår och det var helt underbart, även om knäet pajade efter ett tag så var jag glad över det lilla :D


Njut av dagen mina vänner !

ewhr


Måndag

Måndag och en ledig dag står på schemat. I fredagskväll träffade jag Emma K som jag inte umgåts med på ett tag. Vi hade mysigt, pratade en massa och tog det mest lugnt. Lördagkvällen vigdes åt Andreas och Emma som hade flugit ner från Sthlm. Vi satt i uterummet och umgicks hela kvällen. Emmas syster Elin var också där, vi grillade och hade trevligt. En av mina bästa vänner har flyttat iväg 60 mil så det var riktigt skönt att träffas igen. Jag och Patrik ska försöka hitta en helg vi kan åka upp, hade varit så kul :)


Det händer nog inte så mycket idag. Blir nog bara lugnt, ska försöka fixa lite här hemma och sen ikväll blir det träning. Vi är inne på sista träningsveckan innan det blir uppehåll. Både tråkigt oc skönt, en månads uppehåll från handboll om året kanske är rätt nyttigt ändå. Johanna fick förresten sitt efterlängtade körkort idag, så glad för hennes skull !


Ligger här och tänker på Patrik, jag är så glad att jag jag har just honom, ingen förstår och känner mig som han. Jag känner mig så trygg med honom och han får mig alltid att skratta. Jag älskar honom så otroligt mycket. Ibland tror jag det är bra och sätta sig ner och se vad man egentligen har. Jag har det så bra egentligen, med en underbar pojkvän, underbara vänner och en fin familj som alltid finns där. Jag är tacksam !

Hej så länge...

vr

Torsdag

Idag var det sista dagen på jobbet tillsammans med Christian, det var bara vi två som jobbade idag. Det var en sjukt lugn dag då vi mest satt och snackade och tog det lugnt. Efter jobbet körde jag till Malmö då vi skulle ha möte med handbollen. Nästan alla var där och vi tog upp vad som kommer till att gälla nästa säsong ch hur försäsongen kommer se ut, det kommer bli tufft. Det kan faktiskt bli en riktigt intressant säsong, trivs ju hur bra som hellst i Dalhem. Det är bara att hoppas att knäet blir bra snarast möjligt man kan sätta igång med träningen :)

Nu sitter jag här ensam i mörkret framför tvn. Patrik är iväg med jobbet, dem skulle till Turning Tourso och äta mat och lyssna på Måns Möller, är lite avis faktiskt. Imorgon ska jag till Hörby, ska blandannat umgås med Emma. Det blir nog myskväll vilket passa alldeles utmärkt, ska bli mysigt.

Måste gratulera syrran som idag klarade körkortsteorin :)


erg

Onsdag

Tog min kära lilla bil och körde till Hörby. Handlade lite mat och åkte till ystadsvägen för att göra paj till familjen, som snart kommer hem. Ikväll ska vi in till Eslöv och kolla på teamet som idag möter Sävehof i seifinal. Det blir en tuff match då dem inte förlorat en enda seriematch på två hela säsonger, galet! Blev inringd till att jobba imorgon, extra pengar är ju alltid välkomna. Nu kom morfar hit så ska umgås med honom lite.

Ha en skön dag :)

Tisdag

Ännu en dag ledigt, låg och drog mig riktigt länge i sängen idag, så skönt. Sen hoppade jag upp och gjorde god frukost, tittade på en bra film som gick på canal+. Sen satte jag i-podlurarna i öronen och promenerade ner till Mobilia och lunchade med Patrik. Hittade en fin sommarklänning och ett par örhängen, handlade även lite till kvällens måltid. Ikväll blir det nämligen min favoritmat lax på menyn, otroligt gott. Igår gjorde jag min berömda köttfärspaj som är så god. Tänkte jag skulle lägga ut receptet här om någon vill prova, den är ju superenkel så ni måste prova den:

Pajskal:
- 4 dl mjöl
- 100 gram margarin
- 6 msk vatten

Fyllning:
- köttfärs
- wokgrönsaker
- tacokrydda
- creme freich
- riven ost över

fb

Semester

Jobbade ju som arbetsledare för första gången på djurparken i helgen och det gik faktiskt riktigt bra. Det var ju en del nytt då man blandannat räknar och bankar alla pengar, så det är lite ansvar. Men jag trivs verkligen där, vi har alltid väldigt roligt när vi jobbar.

Idag är jag ledig, egentligen slutade jag inte på fritids förrens den 30 april. Men eftersom Therese skulle ta över efter mig fick jag ta ut mina semesterdagar den sista perioden. Så nu ligger jag här hemma i soffan och får betalt, hehe. Har precis ätit en stor och god frukost. Ska städa hela lägenheten idag, se en film, gå en runda, laga mat och sen sticka ner på träningen. Så det blir full rulle ändå ;)


Mer kärlek åt folket <3

efv

Fredag

Idag var det min sista dag på jobbet. Det var tungt att ta förväl alla kollegor och främst barnen. Det var iallafall riktigt längesen jag fick så många kramar på en och samma dag. Jag har trivts otroligt bra på Stehagsskolan som är en lite och mysig skola där alla känner alla. Kommer sakna allt och alla. Igår var vi på en resturant med jobbet och åt gott och hade trevligt, som en liten avslutning för mig. Det var frågetävlig under kvällen och vi vann. En riktigt lyckad kväll helt enkelt :)

Har även hunnit med ett besök på sjukhuset i veckan. Läkaren undersökte mitt knä igen och bestämde sig för att göra en operation. Det värsta är att jag är sjukt nervös inför att jag ska sövas, tycker det är lite läskigt. Men det känns iallafall skönt att det händer något så att jag kan träna som vanligt sen igen.

Ikväll blir det tjejmys hemma hos Marie och Martina som nu har kommit hem från sina 5 månader i Österrike. Dem har varit otroligt saknade och det var grymt roligt att se dem igen. Kvällen kommer innehålla mat och massa skvaller!

Imorgon är det uppstigning tidigt då det är dags för djurparksjobb. Nu när man är arbetsledare börjar man ju redan klockan nio, så det blir till att upp och hoppa. Nä nu ska jag göra vid mig lite.


sdv

Tisdag

Då var påsken förbi för denna gången och ledigheten gick alldeles för fort, som vanligt. Hann ändå med en hel del tycker jag. Myste med familjen, åt påskmiddag i Hörby, träffade lilla Clara 3 år som jag inte sett på länge vilket var jättekul. I lördes bar det av till Cornelia i Höör, vi gjorde vid oss och stack sedan vidare till Chrille där förfesten var i full gång. Var riktigt kul att träffa alla som man inte träffat på evigheter. Det bar ju vidare till Jägers lite senare där festligheterna fortsatte. Det var längesen jag hade så kul på jägers och kvällen blev grymt lyckad!

Har ju även fått min bil nu, riktigt skönt. En mörkgrön Opel Astra som är pimpad med rosa tärningar. Det är riktigt bra krut i den och jag är helnöjd. Det är verkligen frihet med egen bil :)

I söndes och måndes var det jobb på djurparken och det var verkligen full rulle båda dagarna. Skulle ju egentligen kört dit i söndes men när jag blåste i alkomätaren visade den på 0,4 promille så det kune jag ju glömma. Det var enormt mycket folk och det kändes som en högsommardag. Måste tacka mina underbara kollegor som gör detta jobb riktigt roligt, har alltid kul där.

Här nedan kommer lite bilder från lördagskvällen...

gn
sgn
ul
v
hyu
buy
sdv

Skärtorsdag

Idag var både jag och Patrik lediga så vi bestämde oss för att hitta på något. Det slutade med att vi satte oss i bilen och körde till Smygehuk, som förävrigt är Sveriges sydligaste udde. Vi började med att luncha vid det mysiga fiskrökeriet nere vid hamnen. Det blev en god räk- och laxmacka, riktigt gott. Sen gick vi ner till vattnet och bara njöt av solen. Vi avslutade trippen med en stor glass innan vi begav oss till Svedala outlet.

En riktigt mysig dag helt enkelt. Bjuder på lite bilder från dagen :)




fa
vs
zCD
FSDAB
DSV

Fredag

Natten var hemsk och jag fick inte mycket sömn. Det var kallt, ensamt och ingen arm att somna på. Har verkligen blivit bortskämd med att sova med någon, men får stå ut ett par nätter till. Dagen har annars varit lugn, åt mellis ute idag med. Det blev pannkakor med sylt som vi njöt av i solen. Efter jobbet körde jag till Hörby där jag, mamma, pappa och morfar grillade årets första korv aom vi satt och njöt av på altanen, mysigt. Sen gick vi in och tittade på tv, fikade på morfars goda äppelpaj :)

Har även hittat en bra bil till mig. En grön liten Opel corsa som är fin och har bra motor. Det här med att leta bil är ju inte helt lätt men denna gången känns det rätt. Ska ju bara ha den över sommaren så jag kan köra till jobbet. Till hösten när jag både bor och ska plugga i Malmö finns det ju ingen anledning till att ha bil. Så för första gången i mitt liv är jag alltså snart bilägare, niiice.

Nu ska jag titta vidre på "Berg flyttar in"
som ikväll handlar om Pernilla Wahlgren.
PUSS&KRAM

DSV

Ensam hemma.

Sån underbar dag det har varit. Vi tog alla barnen och gick till ängen som ligger vid skogen. Där satte vi oss ner i gräset och njöt av solen. Barnen sprang och lekte sen åt vi mellis ute och hade en riktigt skön vårdag, underbart!

Nu är Patrik i London, han och Tulle ska vara där tills på måndag och ska hinna utforska stan och framförallt se lite fotboll. Han är värd det men det är så fruktansvärt tomt här hemma utan honom. Jag tror faktiskt inte jag har sovit här själv någon natt, lite läskigt. Ligger i soffan och tittar på en film jag spelat in, "Kärlek på menyn" heter den och hitills är den faktiskt riktigt bra.

Nä nu ska jag titta vidare. Ha det fint !

RSS 2.0