Läger

     vr           njb             tv

Nu är jag helt slut i hela kroppen. Var ju som jag skrev tidigare på läger med 48 stycken tolvåringar ute i Sjöholmen. Det har varit roligt, mysigt men krävande. Vi började dagen med fria aktiviteter, vissa valde att bada och jag stod darrande och tittade på. Dem blev indelade i stigor och på kvällen var det dags för lekar, gottis och smoothie. Vi satt länge framför lägerelden allihopa och pratade, riktigt mysigt faktiskt. Grillade självklart marshmallows, mycket gott. Men som väntat tog det tid innan barnen skulle gå och lägga sig. klockan tolv gav jag upp och somnade på min madrass. Hörde sen att de sista hade gått och lagt sig klockan fem imorse, galet. Dagen har varit lugn och jag kom hem vid tre tiden.

Träffade söta Frida på stadsbussen, alldeles förlängesen vi sågs, men i helgen!  Snart är det helg och den är redan planerad. Imorogn blir det mys med min underbara sambo. På lördag åker jag till Hörby, spenderar dagen med min underbara vän Emma, kollar lite på min syster när hon spelar SM och sen på kvällen ska jag till Emelies avskedsmiddag. På söndag ska jag träffa min stjärna Malin, alltid lika härligt. Helgen kommer bli underbar!

Fick ett trevligt samtal från min kära pojkvän innan idag: "Hej älskling, vet du vad? Vi har köpt en platt-tv" Ja vad säger man, Okej? Haha. Sålde tydligen ut jättebilliga på Media Markt som har nyöppnat här i Malmö. Var precis och hämtade den hos Patriks föräldrar, dem är så söta. Direkt när vi kommer upp med den i lägenheten börjar han montera upp den och nu sitter han och ställer in kanalerna. Killar i ett nötskal? Eller Patrik i ett nötskal? Jag vet inte.


Nu ska jag slappa i soffan framför vår nya tv.
Pusshajj !

Tisdag

nui

Ber om ursäkt för mitt deppiga inlägg igår. Hade verkligen en dålig dag, men det kan man väl få ha ibland. känns iallafall mycket bättre idag. Imorgon är det dags för lägerkola för mina 6or. Vi ska ut till Sjöholmen med 48 stycken tolvåringar. Det blir lekar, grillning och övernattning. Får hoppas att det blir mysigt :)

Halvligger i soffan och är helt slut i huvudet och har träningsvärk i magen efter pilatesträningen igår, rätt skönt ändå. Nu ska jag slappa en stund sen kommer min älskling hem om en stund. Han fick förresten nytt jobb idag på expert, riktigt glad för hans skull. Det är han verkligen värd, han är underbar. Utan honom och min vänner hade jag inte överlevt. Med tiden märker man vem som är en riktiga vänner, vem som bryr sig och hör av sig när allt är jobbigt. Ni är ljuspunkten här i livet !

Träffade förresten en gammal klasskamrat på tåget hem idag. Så kul att träffas igen och höra vad alla gör nu efter att skolan har slutat. Tiden går så fort och alla far ut på sina äventyr, spännande...



Här kommer ett litet referat från seriepremiären som jag hittade på hemsidan...

Joanna Pagmert: Hemvändare från Eslöv. Före detta 9a som skolats om till linjespelare i Eslöv, kommer att användas både som 9a och linje under säsongen. Stor och stark.

Pernilla Andersson: Från Lågan, en mycket lovande m9 innan man i Lågan fick för sig att skola om henne till 6a. Kommer framförallt att härja på 9m. Spelintelligent med lurigt skott.

Malin Bladh: Målvakt från Lundagård. Elitserierutin från Eslöv och Lugi. Hade tappat sugen men vill satsa igen med oss i Dalhem. Otroligt hög högsta nivå.

Emelie Svensson: Målvakt från Kristianstad. Bor i Malmö, läser i Köpenhamn och spelade i Kristianstad. Kom själv till oss och frågade om hon fick träna. Har stor potential och är väldigt placeringssäker.

Viktoria Berqvist: 6a från Lundagård med stort hjärta. Är 91a och slåss för att ta sig in.


Utöver dessa är Erna tillbaka för fullt efter nästan 2 års skadefrånvaro. Dessutom har vi flyttat upp några av våra duktiga juniorer fullt ut.


Under sommaren har vi tränat och spelat in de nya spelarna och nu var det alltså examen.


Växjö hemma var på pappret en match vi skulle vinna då Växjö var nykomlingar från div 3. Nu mötte vi ju Växjö i slutet av förra säsongen och förlorade. Detta gjorde att man inte kände sig helt säker. Växjö har ett bra lag som säkert kommer att klara sig kvar.

Matchen började lite trevande där vi visade lite för mycket vilja och för lite hjärna. Växjö drog ner tempot och vi stressade för mycket. Men med hjälp av ett bra försvar och en bra målvakt hade vi 9 lika i pausen. Trots det var jag aldrig riktigt orolig då det kändes som om vi var det bättre laget. I början av 2a halvlek tog vi tag i det och gjorde 8 raka mål. Detta släppte vi sen aldrig och kunde vinna med 22-16. Det kändes som en godkänd premiär där vi kunde spela runt på många spelare. Förhoppningsvis har vi nu kommit in i spelet och kommer att spela ännu bättre mot Karlshamn borta den 5e oktober. Värt att notera är att 10 spelare gjorde mål. Det tror jag blir styrkan i år, att vi har en bredare trupp.


/Coach



Ha en mysig kväll.

?

tår

Orken tog helt plötsligt slut
Allt som funnits i tankarna kom fram
De kom fram i tårar rullandes på min kind
Jag orkade inte hålla det inne mer
Vad händer med mig?




Vinst !


Sådär, då var premiären över... Det var en match med mycket nerver. Verkade som alla var jättenervösa och spända. Spelet funkade inte alls i första halvlek utan vi gick bara på vilja. Stod iallafall nio lika i halvlek. Vi tog tag i oss själva och spelade upp oss i andra. Vi var ju hela tiden det bättre laget, men vi föll liksom in deras dåliga tempo. Det blev vinst tillslut med 22-16, riktigt skönt med en vinst i första matchen..

Nu ligger både jag och min syster helt slagna på soffan. Är verkligen hur trött som hellst. Om två timmar kommer Patrik hem. Blir en riktig myskväll ikväll. I like !



Lördag


Igårkväll var det dags för personalfest ute på steagsskolan. Det blev god mat och en riktigt trevlig kväll, många underbara människor som jobbar där helt enkelt. Efter det åkte jag hem till Hörby och sov där. Vaknade upp och åt frukost med familjen, en mysig stund tillsammans som man uppskattar mer nu när man har flyttat hemifrån. Vi bestämde oss för att ta en tur till Nova och så blev det. Httade en riktigt fin vinterjacka som jag är mer än nöjd med, en klänning och lite annat smått och gott. Käkade god lax med potatis och citroncreme, mums!

Nu ikväll kom familjen Johansson på besök, vi har ätit varm smörgåstårta, en riktig favorit. Jag, Linda, Malin, Johanna och Matilda sjöng lite sing star. Nu skulle Linda vidare och jag får snällt stanna hemma och ladda upp inför imorgon. Är spänd som bara den. Vi ska få nya matchsställ och allt också. Hoppas verkligen det går bra :)

Kom på hur mycket jag saknar 94orna. Mycket mer än jag trodde. Tänk att jag träffade dem 3-4 gånger i veckan under 4 års tid. Det är mycket vi har varit med om tillsammans och dem är tt riktigt härligt gäng. Känns riktigt tungt att inte kunna vara med dem detta året, hur mycket jag än vill så går det ju inte nu när jag bor i Malmö. Me ska verkligen försöka se dem så mycket jag bara kan. Dem beyder mycket för mig dem där flickorna...

Saknar Patrik också, han är ju uppe i Karlskrona och jobbar och sliter. Det är någon mssa där som han står på. Nu har man vant sig vid aatt alltid ha någon brevid sig i sängen. Som håller om en när man ska somna. Blivit bortskämd helt enkelt. Men jag får väl stå ut en natt till. Min syster ska förresten med mig hem imorgon, hon ska sova där tills på måndag, ska bli mysigt !


Håll tummarna för mig imorgon :)

Världens klantigaste pojkvän?

söt

Jag har nog världens klantigaste pojkvän. Han har verkligen tummen mitt i handen. Har bestämt ett tag att vi skulle sätta en list i duschen så att inte vattnet åker ut på hela golvet. Idag fick Patrik ett ryck och skulle sätta dit det med hjälp av lite silikon. Så direkt efte att vi ätit går han och klipper till listen som är av gummi, för det första klipper han den för kort, sen knäcker han tuben som silikonet är i så att det rinner ut, han försöker ta det med fingrarna men istället kommer det på hans svarta JL tröjja. Jag skrattade så att jag låg dubbelt.. Man jag älskar honom ändå, världens sötaste <3

Lite bussfakta!

buss nu

Jag åker ju stadsbuss till och från stationen varje dag.
Nu har jag konstaterat följande:
95% av chaufförerna är utländska,
80% är män,
60% är ovänliga.
Dessutom sitter dem och vinkar till varennda buss de kör förbi, det är många.
Under den tid jag åker buss sitter dem nog och vinkar till ett 20-tal bussar.
 HELT SJUKT VILKET JOBB !



Kung över fjärrkontrollen !


Det blev faktiskt en hel del inhandlat på Ikea. Hittade blandannat ett nytt soffbord, en svart matta, nya kuddar till soffan, några smålampor och annat smått och gott. Alltid lika roligt att gå runt där och drömma sig bort. Som sagt blev det även mat där, för min del blev det kycklingspett med vetekornssallad, en riktig höjdare faktiskt.

När jag kom hem var jag vekligen helt slut, hade huvudvärk i massor. Jag slängde i mig två tabletter och gick och la mig, vaknade två timmar senare av att mamma ringde och frågade hur sakerna passade som jag inhandlat, hon är söt. Kan förresten meddela att det var jag som vann slaget om fjärrkontrollen ikväll. Det blev "ensam mamma söker" och jag är helnöjd, riktigt mysigt program.

Imorgon är det äntligen dags för träning igen, ska bli hur kul som hellst. Förskylningen har lagt sig lite nu och jag kan äntligen ge gärnet igen. Blir nog en kul vecka på handbollen, massa uppladdning inför helgen. Ska blandannat käka middag ihopa alla i laget på lördagkväll, ska bli mysigt.

Sunday

ikea dagens dalhem

Känns som en riktig söndag idag.. Ska in till Ikea med mamma och pappa, jag verkligen älskar att gå runt där. Särskilt nu när man har något eget som man kan handla till. Vill verkligen pifa upp lägenheten ännu mer med små roliga detaljer. Ska nog äta där också, dem har alltid sån god mat att välja på :)

Har förresten på mig min nya myskjol idag, sjukt skön och slapp, jag gillar den.

Gud vad jag längtar till nästa helg, seriepremiär står på schemat. Serien inledds med hemmamatch mot nykomlingarna Växsjö. Det är en alldeles seciell känsla då detta är första gången jag spelar för ett nytt lag, med nya lagkompisar och i nya färger. Men det känns bra, spelet har funkat bra på träningarna och jag tror att denna säsong kan bli både rolig och mycket givande.

Ikväll så blir det krig i vår soffa här hemma. Klockan åtta är det två programm på två olika kanaler och jag och Patrik vill se på olika. Han vill se på "hål i väggen" och jag vill se "ensam mamma söker". Kan inte hjälpa det men jag tycker det programmet är så mysigt på något sätt, dem är så söta.

Nu kommer snart La Familja och hämtar mig och det är dags för shopping !

Saturday

None

Igår var här fullt med folk, mamma, pappa, morfar, Tomas, Louise och Totte. Det var riktigt trevligt faktiskt. Maten och pajen gick hem och det blev en riktigt mysig kväll med massa prat och skratt. Imorse kunde jag och Patrik ligga kvar i sängen utan att tänka så mycket på klockan, var riktigt skönt att bara ligga och småsnacka, det är vi nog bäst på. När vi blev hungriga stack vi ner till Espresso House på Burlöv och åt frukost, jag gick en sväng i affärerna och Patrik skulle in en snabbis på jobbet. Hittade ett par byxor och en kjol, riktigt bra.

Vid ett tiden åkte jag och Louise till Askeröd för att kolla på matchen med stort M. Derbyt mellan Askeröd och Hörby. Det blev vinst med 2-1 till Askeröd, fint. När jag kom hem städade jag undan efter igår och nu ska jag strax ner till stationen och hämta Malin. Det blir myskväll med tända ljus och film ikväll, i like !

Fixardag


sov Badrum kök vardagsrum

Idag har jag varit duktig, jobbat, städat fint, varit på träning och varit och handlat. Vi ska nämligen ha gäster imorgon, mamma, pappa och morfar kommer och hälsar på. Jag ska bjuda på wokade grönsaker, kyckling och nudlar. Till efterrätt ska det serveras en äppelpaj ala´ Pernilla, riktigt smarrig! Dem var nyfikna på hur lägenheten ser ut efter att vi stylat om här lite. Sen var jag lite snäll och la ut lite bilder till er också, ifall ni skulle vara nyfikna.

Helgen är annars ganska öppen, har inte planerat så mycket. Faktiskt riktigt skönt, men om jag känner mig själv så kommer helgen fyllas på efterhand. Ska iallafall träffa Malin, min underbara vän som jag inte träffat på länge. Hon är verkligen så jäkla bra, ska bli en riktigt rolig lördagkväll.

Nu ska jag mysa lite med Patrik i soffan och kolla på tv, i like !

För fler bilder: http://pillan89.bilddagboken.se

Onsdag

None 
Min älskling <3

Fick bli hemma idag också, febern kommer och går och  hostan är enormt jobbig. Vaknade upp med världens finaste pojkvän, han är verkligen bäst. Ni vet när man ligger sådär och halvsover på morgonen så ligger där någon och pillar dig i håret och bara håller om dig, finns det något bättre?

Vi gick upp och åt en supergod frukost med goda pålägg och massa grönsaker, proviva och annat gott. Nu sitter jag själv i soffan då Patrik stack ner till stan, han skulle ta en fika med en kompis. Blir en riktig slappedag idag, ska kolla film, dricka mitt te och laga massa mat. Ska göra lax med potatis till ikväll och göra en lasagne till imorgon. Jag gillar att laga mat, tycker det är mysigt.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och dra på mig myskläder :)

Sjukling...

nh


Ligger just nu i soffan, gjort två mackor och en kopp te. Ligger här och snörvlar och fryser. Har verkligen åkt på världens förkylning, det började redan i helgen men under dagen bröt det ut ordentligt. Var tvungen att gå tidigare från jobbet, såg ju helt bedrövlig ut. Jag som verkligen hatar att vara sjuk, kommer antagligen få stanna hemma imorgon, inte kul. Men det är int ofta jag blir sjuk så får väl försöka stå ut. Kan ju inte träna ikväll heller och Patrik kommer inte hem förrens vid halv nio. Vad ska jag göra ända fram tills dess? Blir nog en film nu, skriver mer sen...


Söndag

Igårkväll var Emma här, åt tacos och myste hela kvällen. Satt riktigt fint, en vän jag tycker extremt mycket om <3 Imorse var det nog första gången jag och Patrik kunde ligga i sängen och sova ut första gången som sambor. Var faktiskt riktigt härligt. När vi stigit upp begav vi oss till Vellinge för att kolla på 94orna när dem spelade cupfinal, tjejerna fick tyvär se sig besegrade men alltid lika kul att se dem. Vi åkte vidare till Hörby för att hämta mina saker som var kvar. Vid fem tiden begav vi oss till min morbror och firade hans födelsedag med släkten, trevlig kväll. Nu när vi kom hem har jag städat och kommit mer iordning med lägenheten, känns riktigt bra.

Imorgon börjar en ny vecka med jobb och träningar. Veckorna går verkligen hur snabbt som hellst och första veckan som malmöbo och sambo har varit helt underbar. Trivs som fisken i vattnet ;)

Har förresten börjar fundera på vad jag ska läsa vidare till. Var så säker på vad jag ville innan men nu vet jag inte längre. Får nog tänka ett tag till.. Det finns ju så mycket att välja på och yrket är ju något du ska göra en stor del i ditt liv så det är ju viktigt att det blir rätt.

Har kanske glömt att nämna att jag har världens bästa och finaste pojkvän. Helt underbar och jag är mer kär än någonsin. Massa kärlek till dig älskling. Jag älskar livet tillsammans med dig <3


Wake me up when september ends...


Sitter här i vår nya mysiga soffa, hur skön som hellst. Patrik åkte precis, han skulle med Tulle och kolla fotboll en liten runda så jag bestämde mig för lite datortid. Gårdagen var väldigt lång. Var ju uppe vid halv 6 och var inte hemma igen förrens vid halv 10. Det var dags för föräldramöte för klassen jag jobbar i. Det var en erfarenhet och jag vet precis vilken sorts förälder jag själv vill bli och vilken jag vekligen ska akta mig för.

Så idag var det tungt att gå upp men dagen har varit bra. Känns jättebra på jobbet nu faktiskt. Har börjat lära känna pojken som jag har hand om och vi kommer verkligen bra överens. Pratade med hans mamma idag och hon sa att han pratade jättegott om mig hemma, skönt att höra.

Snart är det helg igen och det ska faktiskt bli skönt. Tror att detta kommer bli en helt perfekt helg faktiskt, massa kul planerat. Imorgon fyller min snäcka Emma år, så ska hem till henne på kvällen. På lördag är det träningsmatch  Helsingborg och på kvällen kommer Emma och Cornelia till Malmö och så ska vi mysa i lägenheten, laga mat och sånt. På söndag ska jag och patrik bara ta det lugnt och ta hand om varann, på kvällen åker vi till min morbror på födelsedagskalas. Detta kan ju inte gå fel ;)

Nu börjar Idol, tycker egentligen inte att det är så kul, men måste ju kolla in den nya juryn och dessutom är det ju fån Lund idag och vem vet där kanske är någon man känner igen. Vi hörs !

Måndag


Man brukar alltid vara lite sliten på måndagar, men idag var det extremt. Helgen har bjudit på mycket, men sömn har det inte blivit mycket av. Åkte ju som sagt upp till Kortedala med handbollslaget. Vi hade jättekul och spelade faktiskt riktigt bra. Med endast en förlust i gruppen gick vi till A-slutspel, vi tog oss ända till semifinal där orken tyvärr tog slut, förlorade med fyra bollar mot Kvik Sport och dem spelar div 1. Så inte så tokigt ändå... Vi hade ju tyvärr oturen att få matcher klockan åtta på morgonen både lördag och söndag, så uppstigning klockan sex, underbart ! Men jag tackar för en rolig helg med mycket skratt och busigheter, ni är galna tjejer och jag gillar det ;)

Var ju dags för jobb idag igen, uppstigning klockan sex. Patrik var söt och körde mig till stationen imorse vilket gjorde att jag kunde sova en stund till. Väl på skolan har det varit en relativt lugn och problemfri dag. Var hemma vid fem och har precis lagat mat, det blev fullkornsris med Tikki matsala, kyckling och sallad. Faktiskt riktigt gott, får hoppas Patrik också tycker om det när han kommer hem. Ska och träna nu om en timme och så är han hemma när jag kommer hem.

Nu ska jag gå och ta tvätten, riktigt skönt att vi har tvättmaskin i lägenheten. Slipper springa ner i källaren och tvätta. Jag trovs med vuxenlivet, konstigt men sant :)



bhy

RSS 2.0