Tack och Hej!

Lägger ner bloggen för tillfället, av olika orsaken.
Tack och hej, vi kanske ses igen?


Ny kamera :)


När Patrik kom hem idag så låg jag och sov på soffan. Jag vaknade av en stor blixt rätt i ansiktet. Han hade varit och köpt en kamera och inte vilken kamera som hellst, utan en Nikon D5000. Vi har pratat om att skaffa en systemkamera en längre tid och bestämde oss för att ge varandra det i julklapp. Nu blev det dock en tidig julklapp eftersom vi var lite otåliga, så typiskt oss. Hela kvällen har vi sprungit runt och fotat och haft oss ;)

Nu kommer det bjudas på fina bilder i min lilla blogg!

i


Första advent

Ja det har väll inte ungått någon att det är dags att tända det första ljuset idag. Tiden rinner iväg och snart är det julafton. Helgen har varit väldigt lugn efter en tuff vecka. Eftersom Patrik åkte till Göteborg över helgen för att jobba så har ja tillbringat helgen i Hörbyhåla. Myst med familjen och igårkväll var jag med min favorit-Emma ♥ Vi var nere på Offside och åt god mat och drack vin. Därefter gick vi hem till Emma där vi mös i soffan och bara snacka strunt, en riktigt fin vän har jag.

Åkte från Hörby vid tolvtiden idag. Hemmet såg ut som ett bombnerslag, så det var bara att sätta igång. Det börjat likna något med jag är långt ifrån klar. Måste ner i källaren och rta fram julsakerna... Nänu får jag sätta fart igen, bilder kommer upp när jag är färdig :)


vd


I made it !

Jag klarade tentan på den tråkigaste kursen vi haft.
Det var en lite klurig tenta som jag inte riktigt fick grepp på.
Är så sjukt glad och nöjd över att kunna lägga ännu en kurs bakom mig.

YESYESYESYESYESYESYES!

jio


Myshelg

Igår var det match i Lund, vi mötte Farmen. Spelet stämde inte riktigt och vi hade många tekniska fel. Men vi vände det i andra halvlek och vann tillslut med fyra bollar. Skönt med ytterligare en vinst och nästa helg vänder serien, då möter vi alltså Farmen hemma.

På kvällen så var mina föräldrar hemma hos oss, vi lagade mat tillsammans och bara tog det lugnt. Vi drack lite vin, spelade kort alla fyra och hade en riktigt härlig lördagkväll.

Att få sova ut idag var helt underbart, har variit riktigt sliten denna helgen. Mamma frågade om jag vill följa med till Vellingeblomman, vilket jag inte kunde säga nej till. De har en enorm julutställning och jag handlade lite nytt till lägenheten. Det är ju första advent nästa helg, hur sjukt är det?

nji


LADY GAGA

Igårkväll var det äntligen dags. Vi samlades hemma hos Billings, det blev god middag för sex stycken förväntansfulla tjejer. Vi hoppade in i taxin som tog oss till Malmö Arena. Jag hade höga förväntningar och blev verkligen inte besviken! Vi hade ståplatser och hamnade riktigt bra, nära scenen och jag såg hur bra som hellst. Hon var helt fantastisk och jag bara älskade varje minut av showen. Hon bjöd på allt från allsång, brinnande piano, heta dansare, bilar på scen och tillsist ett jättelikt monster som kommer infarande. Hon pratade emellan låtarna om hennes uppväxt, mobbning, ideal och hon försökte sig även på att prata lite svenska med oss. Stod och skrek och hoppade i två timmar och var helt slut när det var över, men ville ändå bara ha mer. Jag tog lite bilder som jag tänkte dela med mig av:

Får ni chanse att se Lady Gaga live så gör det. Hon är grym !

ni

 j

mo

mi

p

ko

ko

ko

ji

nu

cr

o

mio


Bonden !

Såg ni bonde söker fru igår? Kikade lite på reprisen som gick senare på kvällen. Johan är kanske den som är roligast att följa tycker jag, dels är han ganska ung och så bor han utanför Eslöv. Igår så var det dags att skicka hem den första tjejen och hon blev helt knäckt. Bröt ihop framför kameran och ville knappt säga hejdå till Johan. Så förnedrande det måste vara att få sitt hjärta krossat inför hela svenska folket. Själv hade jag aldrig kunnat vara med i ett sånt program. Tänk att dela kille med tre andra tjejer? Jag hade fått panik ;) De andra tre bönder är ju bara pinsamma. Att människor kan vara så tafatta är ju helt galet !

ni


Vakna !

Vad hade jag gjort utan det här gänget tidiga mornar som denna?
Någon mer än jag som är beroende? ;)


ji


ORE12

Nu har vi varit på smygpremiär på en ny resturang på Mobilia. Det är mat från italien, alltså mycket pasta, lasagne, ciabatta, sallad och även pizza. Vi fick smaka lite av varje och allt var verkligen sjukt gott, "lasagne ala pesto" var nog ändå min favorit. Det är Patriks gamla chef som driver stället som öppnar imorgon. Jag tror det kommer gå riktigt bra för dem, då det annars mest finns skräpmat på Mobilia.

Nu åter till fotbollen, Sverige-Tyskland...

mo


Onsdag

Morgonen började i kaos, sprang runt i hela lägenheten och kunde inte hitta mitt bankomatkort och körkort.  Letade överallt och klockan tickade, var tvungen att köra iväg utan då jag haft min sista fältdag idag. Såklart hade jag inte så mycket bensin kvar på bilen och pengar hade jag ju inga. Det var bara att hoppas på att jag hade gud på min sida idag och köra iväg. (Jag klarade mig!)

Fick förfrågan om jag ville hoppa in och jobba extra på den förskolan jag är på. Blev riktigt glad av att bli tillfrågad. Men också för att jag verkligen behöver lite extra pengar, då jag försöker klara mig utan några studielån. Så både imorgon och på fredag ska jag hoppa in och jobba, känns riktigt bra :)

Sjukt tråkigt väder har det varit idag!

af



Super Mario

Just nu hade jag kunnat göra mycket för mitt gamla Super Nitendo. Kommer ihåg att jag och Johanna hade hur många spel som hellst. Super Mario och Donkey Kong var favoritspelen och vi kunde sitta och spela hur länge som hellst. Idag är alla spel i 3D och jag blir helt yr av att spela det, haha. Patrik har ett X-box här hemma men han har bara fotbolls- och krigsspel, tråkigt.

Jag vill ha det nya Super Mario Wii ;)

mkhu


Who am i? That´s the secret i never tell...

Känner mig lite bättre idag måste jag säga. Ska ta det lugnt, fixa och dona lite här hemma tänkte jag. Försöka ta mig ner till biblioteket och låna lite böcker. Tänkte vila upp mig ordentligt idag så jag kan träna ikväll, får panik och ångest över att inte kunna träna. Funderar även på att förnya mitt gymkort, saknar det sjukt mycket och när jag pluggar har jag ofta tid att träna på förmiddagen, ska bli skönt att komma igång med det igen.

Men nu ska jag titta på ett nytt beroendeframkallande avsnitt av Gossip Girl, XOXO :)


i


Fotbollsgalan

Sitter ensam i soffan och tittar på fotbollsgalan, har dock tröstätit lite glass (bra mot halsont har jag hört). Peter Jihde är programledare, såklart, vem annars? Känns som att det räcker att sätta på tvn så är han där.

Men kvällen handlar ju egentligen bara om en enda person. Han som alla vet kommer få guldbollen om en stund... Han var kung i Milano igår och Kung i Malmö ikväll, vilken kille!

ZLATAN IBRAHIMOVIC

nki


Sjukstuga

Idag mår jag inget vidare.. ont i nacken, tjock i halsen och känner mig lite febrig från och till. Har bara legat i soffan hela dagen, försökt att planera lite inför min Vft nästa vecka. Så tråkigt att vara sjuk och att vara hemma själv en hel dag. Patrik stack till jobb klockan åtta imorse och efter jobbet ska han till Malmö arena med Tulle och titta på fotbollsgalan, så han lär inte vara hemma förrens sent ikväll. Hade gjort mycket för att kunna sticka och träna idag, men energin räcker knappt till att gå ut och fixa mat.

Stackars mig ;)


sjuk


Ensam mamma söker

Varje söndag klockan åtta sitter jag klistrad framför tvn. Ensam mamma söker är det mysigaste och varmaste programet jag vet. Att se hur helt främmande människor går från att inte känna varandra till vänskap och för vissa även till kärlek är så mysigt. Årets favorit för mig är helt klart Malmötjejen Emma, hon verkar riktigt härlig. Att inte Joanna är här med mig och tittar ikväll känns lite tugnt, men det ska nog gå ändå ;)

Är ni också Ensam Mamma fantaster?

mo


Musikalsöndag

Johan Glans förgyllde helt klart min söndag. Shit vad rolig han är och han gjorde hela föreställningen, bara han öppnar munnen så skrattar jag. Eller egentligen räcker det att titta på honom, hans minspel är sjukt kul. Gänget från Hipp hipp var ju också med och dem är inte så tokiga dem heller, vilket gäng. 

Varje år är vi med släkten och tittar på musikal, har liksom blivit en tradition. Men årets föreställning måste nog vara den bästa hitills, jag älskar musikaler. Varför blev man inte musikalartist? tjaa kanske för att jag varken kan sjunga eller dansa, haha. Men vilket fatastiskt yrke det måste vara, dem såg ut att ha så roligt hela tiden. Man försvinner liksom in i en annan värld bland musik och alla vackra färger på scenen.

Dagens tips: SE DEN !

nji

mo

mo


Monty Pythons Spamalot

Precis uppstigen ur sängen, jag och Patrik har sovit hos mina föräldrar då vi ska på middag hos morfar idag. Efter middagen ska vi åka in till Malmö och kolla på´"Monty Pythons Spamalot" på nöjesteatern. Kända komiker som Adde Malmber, Johan Wester, Anders Jansson och så min favorit Johan Glans är med! Hoppas den är riktigt bra :)

Ps. Vi vann mot Kalmar igår !




fondue


Ett bord för sex personer är bokat till ikväll.
På menyn står det fondue och jag är helt säker
på att det kommer bli en riktigt bra kväll.
 
Med kvällens sällskapet är det svårt att misslyckas ;)


i


Gårdagens bästa citat:

"Det finns bara en sak som kan vara sämre än det där
och det är Alex Schulman som programledare"

-Laila Bagge Wahlgren i idoljuryn efter Olle och Andreas framförande.
HAHA!


k


Gameday!

kp

Idag är det match mot Kalmar och matchen spelas hemma.
Jag är sjukt sugen på att spela och det ska bli riktigt kul.
Det är bara vinst som gäller idag tjejer.

Matchen börjar 15.30, be there !


biq


Idol

Snart är det dags för idol, jag sitter klistrad.
Kvällens tema är rock och kvällens favorit
är ju helt klart den här killen:


J A Y   S M I T H !


ko


Fredagsmys

Ännu en dag har spenderats på Vft:n och alla små barn, mysigt. När jag kom hem så var jag verkligen helt slut, har nu slängt mig på soffan med en filt. Patrik är hemma redan, vilket jag inte är bortskämd med, då han alltid jobbar sent. Ikväll blir det bara vi två, tacos, tända ljus, idol och fredagsmys. Jag älskar dessa kvällar, då resten av helgen är fullplanerad med massa annat kul och många människor.


Har ni berättat för era närmaste vad ni känner för dem idag?
Imorgon är det kanske försent...


söt


Har glömt berätta att jag fick världens sötaste örhängen av Patrik på vår tre-årsdag.
Guld med små söta diamanter, tack älskling


Kycklingsallad :)

Efter föreläsningen idag, hade vi en examinationträff med vår basgrupp och sen var det dags att bege sig hemåt. Klockan har bara tickat på och jag har bara slappat i soffan, vilket var välbehövligt. Har precis ätit lite mat, dagen till ära blev det kycklingsallad med keso, riktigt gott. Om en stund ska jag byta om och bege mig mot Hörby för veckans sista handbollsträning.

Vill även passa på att välkomna min fina vän
Emma in i bloggvärlden igen ;)
apieceofemma.blogg.se



kyckling


"Måste man heta Ernst Kirchsteiger för att vara lycklig?"

Dagens föreläsning var den bästa jag varit på, då har jag ändå varit på en del. Den här killen hade en berg och dalbana med mina känslor i 1,5 timme. Ena stunden blev jag så berörd av hans berättelser att jag fick tårar i ögonen och i nästa minut skrattade jag så att tårarna sprutade på mig. Inte förvånad att han även är stand-up komiker, för killen är sjukt rolig. Vilken fantastik människa han är, Jonas Helgesson. Han har en poäng i allt han säger och får en verkligen att se bakom de fördomar man har.

Han pratade om att han inte tycker synd om sig själv, han anser inte att han dragit nitlotten. Han menar att det bara finns vinstlotter, då vi alla har fått chansen att delta i universums största äventyr... Livet. Tänk hur rätt han har, nästa gång jag klagar, har en fördom eller bara tycker synd om mig själv så ska jag tänka på honom. Killen som trotsade allt, läkarna sa att han aldrig kommer kunna prata och nu arbetar han med just det, att prata, han föreläser runt om i hela Sverige. Har ni chansen att lyssna på honom så gör det, ni kommer bli förändrade!


jonas


Time to sleep

Fick köra och hämta Patrik från jobb ikväll, då hans bil lagt av. Orkade inte göra någon krånglig middag idag, så de fick bli bakad potatis med ost och skinkröra. Total arbetstid är ca 5 minuter och i ungnen reder potatisen sig ju själv i en timme. Jag är mätt och belåten och ska ska snart krypa ner i sängen för att ta igen lite sömn...

Sov gott :)


mo


"Jag är inte mitt handikapp"

Såg precis på mitt schema att jag har föreläsning imorgonbitti klockan åtta. Neeeej vad drygt, var min första tanke.. Jag började googla om vår föreläsare och nu vill jag bara att klockan ska bli 8.00. Vår föreläsare heter Jonas Helgesson och är CP-skadad. Nedan är en text som han skrivit och två korta klipp från hans tidigare föreläsningar. Läs, titta och njut av en inspirerande männniska !


"Jag kan inte vakna varje dag och tänka: Nej, jag är cp idag igen. Jag lägger mig igen. Då skulle jag vara smått galen. Jag måste acceptera min cp-skada och vissa saker kring den. Jag måste inse att jag aldrig kommer att bli läkare. Det ska vi nog allihop vara tacksamma för. Stackars patienter som skulle ha mig som sin hjärtkirurg. Oj, kniven slant visst… Jag måste också komma fram till att jag aldrig kan gå på lina. Min balans är så dålig så jag knappt kan åka farfars bilar på Liseberg. Att sälja begagnade bilar kommer nog heller aldrig bli riktigt min grej.

Jag får acceptera en massa saker men ge upp tänker jag aldrig göra! Att ge upp har med sig attityden “det är ingen idé att testa”. Klart det är idé att testa! Annars vet man inte vad man ska acceptera:) Testa att fokusera det du klarar."








De små människorna...

Kunde verkligen inte sova inatt. Bara låg och skruvade på mig och när jag väl somnade så var det dags att gå upp. Denna student är inte van att stiga upp klockan sex på morgonen, men det vara bara att hoppa upp. Jag hade fältdag på min praktik idag, jag är på en förskola i Vellinge.

Har fått massa kramar och kärlek från barnen idag, ett gäng 2-5 åringar kan verkligen förgylla min dag. Deras värld rasar samman om de spiller ut ett glass mjölk och om man jagar dem så  springer de runt som de lyckligaste varelserna på jorden och skriker av glädje.

Jag älskar att arbeta med dessa underbara små människor :)


sb


Träning

Efter mat och mys hemma hos föräldrarna är det dags för handboll.
 Igår blev det mest fys, så jag hoppas på mer handbollsträning idag.
När vi tränat färdigt ska jag köra hem till Malmö igen och ha 3-års kalas med min älskling :)

handboll


Mot Hörby

Nu ska jag bege mig mot Hörby, my hometown! Där ska jag träffa en fin barndomsvän som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi ska ut och gå en runda och sedan luncha på något gott, ska bli jättemysigt! Det underbara med sådanna vänner är att dem finns alltid kvar. Man har upplevt så mycket tillsammans och man vet var man har varann. Om man nu bara ses en gång, varannan månad, så är det okej och det känns som man träffades igår. Är glad att jag har så fina vänner!

Hoppas ni får en lika fin dag :)

fe


Tre år? ♥

Ja idag har jag och Patrik officiellt varit tillsammans i tre år. Shit, vart tar tiden vägen? Men samtidigt känns det som jag har kännt honom i hela mitt liv. Märligt hur det kan vara så, eller hur? Vi flyttade ihop för 2,5 år sedan och sen dess har vi delat säng, somnat och vaknat brevid varandra, underbart. Vi har hunnit med att göra massa kul ihop, men jag tror och hoppas innerligt att vi får dela många år till ihop. 

Han är min själsfrände och bästa vän och den enda människan, som verkligen förstår mig och kan läsa mig som en öppen bok. Som får mig att skratta när jag igentligen bara bubblar av ilska. Älskar dig hjärtat ♥

vi

nbiu


LADY GAGA

Nästa fredag kommer denna pingla till mitt kära Malmö.
Jag ska dit med tjejerna och det kommer bli GALET !



Rastlös

Eftersom jag lämnade in min hemtenta igår så är jag ledig idag, riktigt skönt faktiskt. Dock är jag väldigt rastlös av mig och känner att jag snart klättrar på väggarna här hemma. Alla andra pluggar eller jobbar idag, så ingen som har tid att underhålla mig ;)

Men jag får väl ta tag i allt tråkigt som måste göras här hemma, som att städa, tvätta och laga mat. Ikväll ska jag iallafall köra till Hörby för att träna lite handboll. Hoppas på att min fot är bättre idag, har en muskelbristning som inte vill ge med sig. Finns inget värre än skador som hindrar en från att träna, blir galen av att sitta still.

En härlig bild från Fuengirola, snart tre månader sen. SJUKT !

jfwn


Söndagskvällen har spenderats med min fina...

bluetooth_imag02 (MMS)

Söndagskvällen har spenderats med min fina vän Joanna Pagmert. Vi bestämde oss för att titta på lite handboll i Lund, trevligt. Efter det blev de mat och mys framför tvn. En bra dag som avslutades med tända ljus, pepparkakor och julmust, lite julstämning blev det allt... Avslutar med denna underbara bilden ;) Sov gott !


All i need is you !

Jag är en riktig Idol-nörd och sitter klistrad varje fredagkväll, oftast med mina fina vänner och ett glas vin. Nu i fredags satt jag och skrev hemtenta hela dagen, men klockan åtta fick jag snällt släcka datorn och förflytta mig till soffan. Det var kärlekstema både i idol och hemma i vår soffa, jag och Patrik hade fredagsmys, bara vi två. Denna låten "All i need is you" skriven av Andreas Carlsson, har satt sig på näthinnan, jag bara älskar den !

Vad tycker ni? :)
 


Bloggpaus?

Ja det kanske man kan kalla det för? Tappade helt lusten att blogga och kände inte att jag hade något intressant att dela med mig av. Det har jag kanske inte nu heller ;) Men jag har iallafall ett stort behov av att skriva av mig om vad som händer i mitt liv och av mina tankar.

Ni som vill får hemskt gärna följa med på färden, enjoy !

jkn


RSS 2.0