Saker du inte vill hitta på toaletten...

1. Silverfiskar - är små, snabba, ljusskygga insekter. Dom har trådliknande känselspröt  grå/silvrig färg och  fötter på två, tre eller fyra av benen. En silverfisk blir mellan två och åtta år gammal. Eftersom den alltid växer så kan den ömsa skinn upp till fyra gånger per år. När temperaturen är mellan 25 och 30 grader Celsius kan honan lägga upp till 100 ägg.
Silverfisken äter saker som innehåller stärkelse; klister, bokbindningar, socker, hår, mjäll, papper och stärkta tyger. Men även bomull, silke eller döda insekter duger som föda. Silverfisken kan svälta i flera månader utan att ta skada. Inte konstigt att silverfisken har existerat i 300 miljoner år.

2. Nånon annans bajskorv - Bajs, skit avföring.. spelar ingen roll vilket namn du använder. Det är äckligt! Människans bajs innehåller till stor del av bakterier. Det är på grund av dom och deras restprodukter som bajset får sin doft. Avföringen färgas brun av bilirubin, ett färgämne i gallan. Annars är avföring grå. Och om man äter tonvis med rödbetor så är den rosa/röd.

3. En råtta i toalettstolen - Råttor kan pressa sig igenom springor som inte är större än 10-12 millimeter. Dom kan hålla sig under vatten i 30 sekunder, klättra uppåt i rör som är upp till en decimeter i diameter hoppa en meter rakt upp och falla 15 meter rakt ner. Det kan till och med ta sig förbi vattenlåset och komma upp genom toaletten, även om det är väldigt ovanligt.

4. En tom toarulle - Finns det något värre än att toarullen är slut? Du har kämpat dig igenom dagens "arbetspass" och nu sitter du komiskt nog i skiten. Detta är tyvärr något som kan inträffa i vårt hushåll då min sambo Patrik är något tankspridd ;)


5. Blondinbella - Mer utseendefixerad människa får man leta efter..

rgsn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0